وقتی عاشق شوهرت باشی خر و پفاشم دوس داری بوی تنشو دوس داری بداخلاقیاشم دوس داری.... با مزه بازیاش که دیگه هیچی.... گاهی حس میکنم شوهرم با وجود اینکه مرده اما خیلی بچست...نه که کاراش بچگونه باشه...کلا گاهی خیلی مظلوم میشه... خداوند سایه همه مردا رو سر خانواده ها نگه داره... حس میکنم اگه نباشه من میمیرم... قطعا بدون اون میمیرم
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
با وجود این که خیلی خسته میشه و تا ساعت 12 و 1 شب سره کاره وقتی میاد یه عالمه انرژی و مهر میاره... با دیدنش پر میکشم از خوشحالی... به قول یکی از بچه ها وقتی میاد بوی سر کار میده
پری که میشم نقش یه پرستار تمام عیار و بازی میکنه...