وقتی عاشق شوهرت باشی خر و پفاشم دوس داری
بوی تنشو دوس داری
بداخلاقیاشم دوس داری....
با مزه بازیاش که دیگه هیچی....
گاهی حس میکنم شوهرم با وجود اینکه مرده اما خیلی بچست...نه که کاراش بچگونه باشه...کلا گاهی خیلی مظلوم میشه...
خداوند سایه همه مردا رو سر خانواده ها نگه داره...
حس میکنم اگه نباشه من میمیرم...
قطعا بدون اون میمیرم
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
چند روز پیشا به دوستام میگفتم شوهرم وقتی خوابه مثل گل رز میمونه...خواستنی و ملوس... منو مسخره میکردن... تقصیر ندارن اونا نمیفهمن چقدر عاشقشم
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
من با شوهرم در قهر شیرین به سر مببرم.قبلا خیلی بهش وابسته بودم نمیتونستم تو خونه تنهاش بزارم ولی الان نه.امتحان کردم هر چه ازش فاصله بگیرم نزدیکتر میشه
مسامی بهت تبریک میگم من روانشناسم..شما واقعا عاشقی ....ولی خداییش خیلی ها رو دیدم فقط ادای عاشقارو در میارن برای اینکه جلو مردم پز بدن ...عزیزم قدر خودتو شوهرتو بدون خیلی