2777
2789
عنوان

هرکی بلده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 40 پست
نه عزیزم چرا مسخره کنم  بهت افتخار کردم💋💗💋

شما حتما شوهرت بهت میداد جمع کنی واسه طلا من شوهرم نمیدونه پس انداز کردم البته جدا هم پس انداز میکنم اونو شوهرم میدونه😂

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من که تولدش به چه کنم میفتم میگم زشته ازجیب خودش بردارم براخودش بخرم

خب باید قبلش پول جمع کنی من همینکارو میکنم واسه تولد خواهرم یا دوستامم با پول خودم میخرم البته هر وقت بخوام پول میده ولی اینجوری براش سنگین نمیشه

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حتما شوهرت بهت میداد جمع کنی واسه طلا من شوهرم نمیدونه پس انداز کردم البته جدا هم پس انداز میکنم ...

نه بابا اون سال طلا ارزون بود تونستم بخرم 

ولی حس میکنم شما ناراحت شدی من واقعا با ذوق اون پیام رو واسه شما گذاشتم 

اگه ناخواسته ناراحتتون کردم ببخشید عزیزم

امسال همین نظرودارم تولدش دی من تاالان ۱۴۰جمع کردم انشالله تااونموقع بیشترجمع کنم یه کادوی درست براش بخرم

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
نه بابا اون سال طلا ارزون بود تونستم بخرم  ولی حس میکنم شما ناراحت شدی من واقعا با ذوق اون پیا ...

نه عزیزم من فکر کردم گفتی من تو یه ماه تونستم طلا بخرم تو کم جمع کردی من اینجوری متوجه شدم ناراحت نشدم

امسال همین نظرودارم تولدش دی من تاالان ۱۴۰جمع کردم انشالله تااونموقع بیشترجمع کنم یه کادوی درست براش ...

من واسش ی چیزی خریدم که همیشه میخواست بخره ولی میگفت بعدا 

خیلی خوشحال شد اون لحظه

موفق باشی انشاءالله 😍😍

مرسی عزیزم

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
نه عزیزم من فکر کردم گفتی من تو یه ماه تونستم طلا بخرم تو کم جمع کردی من اینجوری متوجه شدم ناراحت نش ...

نه عزیزم ی گوشواره خیلی سبک خریدم طلا هم ارزون بود بعد از اون دیگه نتونستم چیزی بخرم 

ی زندگی معمولی با ی درآمد معمولی داریم 😘😘😘😘😘

نه عزیزم ی گوشواره خیلی سبک خریدم طلا هم ارزون بود بعد از اون دیگه نتونستم چیزی بخرم  ی زندگی ...

مبارکت باشه دوستم🌹ماهم سطح متوسطیم