manvto مدیر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 392 عنوان هرکی بلده بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 40 پست سلام خانما بیایین روش های پس انداز مخفیتون بگین یادبگیریم میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله 1399/08/05 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanashegh عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3883 خخخخخ بنده خدا البته واقعایه زن بایدحتما پس انداز ازخودش داشته باشه من حتی اگه جلو خودش از جیبش پول بردارم بگم اینم واسه من چیزی نمیگه حالا هرچقدر باشه علاوه براینکه واسه خودم پس انداز میشع تاحالا زیاد به دردش خوردم زیاد
manvto مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 392 اخه من شوهرم اونطوری نیس که ماهانه یاهفتگی بهم مبلغ معیین بده توخونه یه مقدارمیزاره یاکارت میده میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
mamanashegh عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3883 اخه من شوهرم اونطوری نیس که ماهانه یاهفتگی بهم مبلغ معیین بده توخونه یه مقدارمیزاره یاکارت میده منم هرچقدر باهاش کلنجار رفتم نداد ماهیانه
بیبی77 عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 13774 هرکی یه راه بگه ماهم یادبگیریم..من بعدسه سال هنونتونستم بیش تارصدیادویست جمع کنم اونم خرج میکنم من دوساله یک و سیصد جمع کردم😁 زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
manvto مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 392 من حتی اگه جلو خودش از جیبش پول بردارم بگم اینم واسه من چیزی نمیگه حالا هرچقدر باشه علاوه برا ... خوب خیلی خوبه منم هرچی جمع شه بازکم کم همون خرج خونه میکنم ولی چون کمه به چشم نمیادمثلادرحد۱۰۰ یا۲۰۰ میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
بیبی77 عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 13774 هرکی یه راه بگه ماهم یادبگیریم..من بعدسه سال هنونتونستم بیش تارصدیادویست جمع کنم اونم خرج میکنم من دوساله یک و سیصد جمع کردم😁البته خیلی وقتا جمع کردم خرج کردم زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
manvto مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 392 من دوساله یک و سیصد جمع کردم😁 خوشبحالت به خوشی استفاده کنی میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
mamanashegh عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3883 من دوساله یک و سیصد جمع کردم😁 ادامه بده گلم پس انداز عالیه من واسه کاری تمام طلاهامو فروختم به یک ماه نکشید پول جمع کردم واسه خودم گوشواره خریدم
manvto مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 392 منم هرچقدر باهاش کلنجار رفتم نداد ماهیانه من زیادبهش سراین موضوع گیرنمیدم که حساس شه ولی وقتی میگم بایدپس اندازداشته باشم میگه توکه هرچی بخوای ازخودم پول میگیری میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
بیبی77 عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 13774 خوشبحالت به خوشی استفاده کنی مرسی خیلی وقتا شده جمع کردم واسه تولد شوهرم چیزی خریدم یا تولد کسی شده با اون خریدم دیگه از شوهرم پول نگرفتم جوری خرج میکنم که شوهرم راضی باشه زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
بیبی77 عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 13774 ادامه بده گلم پس انداز عالیه من واسه کاری تمام طلاهامو فروختم به یک ماه نکشید پول جمع ... مسخره کردی الان؟ زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
mamanashegh عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3883 مرسی خیلی وقتا شده جمع کردم واسه تولد شوهرم چیزی خریدم یا تولد کسی شده با اون خریدم دیگه از شوهرم پو ... وای اینکه واسه تولد شوهرت از پس اندازت کادو بخری خیلی حس خوبیه منم امسال همین کار رو کردم
mamanashegh عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3883 مسخره کردی الان؟ نه عزیزم چرا مسخره کنم بهت افتخار کردم💋💗💋
manvto مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 392 مرسی خیلی وقتا شده جمع کردم واسه تولد شوهرم چیزی خریدم یا تولد کسی شده با اون خریدم دیگه از شوهرم پو ... من که تولدش به چه کنم میفتم میگم زشته ازجیب خودش بردارم براخودش بخرم میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
manvto مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 392 الانم تویه قرعه خونگی میخام شرکت کنم ماهی صدتومن دومیلیون که بتونم پس اندازکنم میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله