2777
2789
عنوان

هرکی بلده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 40 پست
خخخخخ بنده خدا البته واقعایه زن بایدحتما پس انداز ازخودش داشته باشه

من حتی اگه جلو خودش از جیبش پول بردارم بگم اینم واسه من چیزی نمیگه حالا هرچقدر باشه 

علاوه براینکه واسه خودم پس انداز میشع 

تاحالا زیاد به دردش خوردم زیاد

اخه من شوهرم اونطوری نیس که ماهانه یاهفتگی بهم مبلغ معیین بده توخونه یه مقدارمیزاره یاکارت میده

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی یه راه بگه ماهم یادبگیریم..من بعدسه سال هنونتونستم بیش تارصدیادویست جمع کنم اونم خرج میکنم

من دوساله یک و سیصد جمع کردم😁

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من حتی اگه جلو خودش از جیبش پول بردارم بگم اینم واسه من چیزی نمیگه حالا هرچقدر باشه  علاوه برا ...

خوب خیلی خوبه منم هرچی جمع شه بازکم کم همون خرج خونه میکنم ولی چون کمه به چشم نمیادمثلادرحد۱۰۰ یا۲۰۰

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
هرکی یه راه بگه ماهم یادبگیریم..من بعدسه سال هنونتونستم بیش تارصدیادویست جمع کنم اونم خرج میکنم

من دوساله یک و سیصد جمع کردم😁البته خیلی وقتا جمع کردم خرج کردم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من دوساله یک و سیصد جمع کردم😁

خوشبحالت به خوشی استفاده کنی

منم هرچقدر باهاش کلنجار رفتم نداد ماهیانه

من زیادبهش سراین موضوع گیرنمیدم که حساس شه ولی وقتی میگم بایدپس اندازداشته باشم میگه توکه هرچی بخوای ازخودم پول میگیری

خوشبحالت به خوشی استفاده کنی

مرسی خیلی وقتا شده جمع کردم واسه تولد شوهرم چیزی خریدم یا تولد کسی شده با اون خریدم دیگه از شوهرم پول نگرفتم جوری خرج میکنم که شوهرم راضی باشه

ادامه بده گلم پس انداز عالیه  من واسه کاری تمام طلاهامو فروختم  به یک ماه نکشید پول جمع ...

مسخره کردی الان؟

مرسی خیلی وقتا شده جمع کردم واسه تولد شوهرم چیزی خریدم یا تولد کسی شده با اون خریدم دیگه از شوهرم پو ...

وای اینکه واسه تولد شوهرت از پس اندازت کادو بخری خیلی حس خوبیه 

منم امسال همین کار رو کردم

مرسی خیلی وقتا شده جمع کردم واسه تولد شوهرم چیزی خریدم یا تولد کسی شده با اون خریدم دیگه از شوهرم پو ...

من که تولدش به چه کنم میفتم میگم زشته ازجیب خودش بردارم براخودش بخرم

الانم تویه قرعه خونگی میخام شرکت کنم ماهی صدتومن دومیلیون که بتونم پس اندازکنم