2777
2789
عنوان

هرکی بلده بیاد

166 بازدید | 40 پست

سلام خانما بیایین روش های پس انداز مخفیتون بگین یادبگیریم

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله

آخ جون

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤

خانوم باید یه پس انداز مخفی داشته باشه حتما

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی یه راه بگه ماهم یادبگیریم..من بعدسه سال هنونتونستم بیش تارصدیادویست جمع کنم اونم خرج میکنم

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
هرچی بخرم قیمتشو بیشتر میگم بقیشو پس انداز میکنم  البته همیشه هم به درد خودش خورده واسه همینم ...

چقدرلالاترمیگی من میترسم بگم بفهمه

شغلش جوریه که یهو میره واسه چندروز 

منم از قبل که خونه هست ازش خرجی میگیرم یهو اون میره منم میرم خونه مامانم اون پولم سیو میشه

فقط دوستان خداییش من هرچی توخونم باشه میبرم خونه مامانم نمیرم مفت بخورم مفت بچرخم

شغلش جوریه که یهو میره واسه چندروز  منم از قبل که خونه هست ازش خرجی میگیرم یهو اون میره منم می ...

اهاخوب اینم راه حل خوبیه واسه کسایی که شوهرشون مان

موریت میره چن روز

والا من خودشم میفهمه گاهی فقط میخنده میگه کلک

خخخخخ بنده خدا البته واقعایه زن بایدحتما پس انداز ازخودش داشته باشه

من هر هفته یه مقدار پول میذارم کنار یهو جمع میشه یا هرهفته هرچقدر پولم اضافه بیاد اونو میذارم کنار جمع میکنم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...