2777
2789
عنوان

بیاید دردودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست
عزی زم برای سلامتی پدرت صلوات میفرستم ..اینالا خدا بدلت ارامش بده 40تا صلوات براش هدیه میکنم به امام ...

ممنون از ته ته دل شکستم دعات میکنم هرچی که میخای خدا بهت بهترشو بده و خیرش برگرده به زندگیت

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تهرانم هزینه ها بالامیشه

ای یو ای الکیه من انجام دادم منم گول تعریفای دکترم روخوردم که توهمین نی نی سایت تبلیغش میکردن من وقتی اومدم بیرون از ایران تازه فهمیدم چه کلاهی رفته سرم وواقعا توای یو ای کاری نمیکنن عین یه بارداری معمولیه فقط ای وی اف که اونم الان حدقل 20میلیون باید خرج کنی تازه عوارضم داره شایدم اصلا جنین پسر نداشته باشین

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
شماچه کارایی کردی واسه پسردارشدن چندتا بچه داری

رژیم وای یوای که مثلا دقیقا روز تخمک گذاری باشه کلا چرته،منم دوتادختر دارم،تازه یه دکتری بهم گفت اونایی که دوتا دختردارن 85درصد دختردار میشن تازه باای وی افم ممکنه اصلا جنین پسر نداشته باشی ،بی خود هزینه نکن غیر از جسمت عوارض روحی هم داره،همین کارای رژیم وتخمک رو خودت تو خونه پیدا کن نشدم حداقل پول وجونت هدر نمیره دوتا دخملم خوبه نگران نباش 

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
رژیم وای یوای که مثلا دقیقا روز تخمک گذاری باشه کلا چرته،منم دوتادختر دارم،تازه یه دکتری بهم گفت اون ...

یه چیزبگم‌نمیخندی درحقم انجام میدی میشه ناف بچه اولتو ببینم میخوام ببینم چقدر صحت داره