2777
2789
عنوان

سحر و جادو

268 بازدید | 20 پست

سلام خانوما این چندوقت خونمون مورچه زیاد شده بود ولی از وقتی که ی دعا تو خونه پیدا کردم یهویی ناپدید شدن تجربه دارید یا اصلا بنظرتون ربطی داره؟

کاربری دست دو نفره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم کاش بازش میکردی میخوندی ببینی چیه

با عکس میفرستادی اینجا میدونن

ولی حالا که تو بالش بود نترس

دعای محبت هست احتمالا

دعوا اینا نداشتین جدیدا که قهر کرده باشین؟

احتمالا یکی از خانواده همسر نوشتن برگردین

راستی بالش شما بود یا همسر

۱۸-۱۹ 😔

عزیزم کاش بازش میکردی میخوندی ببینی چیه با عکس میفرستادی اینجا میدوننولی حالا که تو بالش بود نترس دع ...

باز کردم ولی خط خطی بود

چرا خیلی

همسر

کاربری دست دو نفره

خونه ما هم اینجوری میشه یه دفعه خونه پراز مورچه میشه بعد غیب میشن. دوباره بعد مدتی ظاهر میشن. یکی میگفت از دعاست. ولی من مطلبی خوندم که نوشته بود یکی از علائم چشم زخم هست. اینو خب باور دارم. چون اتفافاتی که می افته برامون بیشتر به چشم زخم میخوره

اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود

فکر کنم برعکس باشه اخه همیشه از هم فاصله داریم

چی بگم والله

ما یه بار رفتیم مسافرتی

بعد تو راه با همسرم دعوام شد من برنگشتم خونه

یکراست رفتم خانه مادرم

بعد آشتی آمدم خانه اولین کار رفتم داخل بالشام بشورم آخه از تو راه مسافرت مستقیم همسرم برده بود خانه مادرشوهرم یکی دوهفته اونجا مونده بودن چندشم میشد

باورت نمیشه همینجوری که ابر و پشم شیشه و مخلفات بالش تو است آب خیلی خیس بودن یه کاغذ مثلثی خشک خشک خیسم نمیشد رویه است آب مونده بود .دادیم کارگر مامانم برده بود دعانویس گفته بود برای آشتی زن و شوهره.البتع اینکه زن التماس کنه و با کله برگرده .

گفته بود مال بالش اکثرا برای آشتی و بستن زبان زن هست

۱۸-۱۹ 😔

به کسی مشکوک نیستید تو رفت و آمد به خونتون جاساز کرده باشه؟

آخه تو خونه منم کلی مورچه هست به شدتت زیاد با اینکه همیشه درحال جارو کردن هستم و نمیذارم تیکه خوراکی یا هرچیزی رو زمین بمونه

تا اینکه خواهرم گفت شنیده وجود مورچه زیاد به خاطر طلسمه😩من که هنوز هیچی پیدا نکردم ولی چهار گوشه قرآن رو زدیم تو یه کاسه آب و چهارگوشه خونه و مخصوصا جلو در ورودی ریختم

چی بگم واللهما یه بار رفتیم مسافرتیبعد تو راه با همسرم دعوام شد من برنگشتم خونهیکراست رفتم خانه مادر ...

جالبه کاش منم بیشتر بهش دقت میکردم

کاربری دست دو نفره