من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خونه ما هم اینجوری میشه یه دفعه خونه پراز مورچه میشه بعد غیب میشن. دوباره بعد مدتی ظاهر میشن. یکی میگفت از دعاست. ولی من مطلبی خوندم که نوشته بود یکی از علائم چشم زخم هست. اینو خب باور دارم. چون اتفافاتی که می افته برامون بیشتر به چشم زخم میخوره
اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود
بعد آشتی آمدم خانه اولین کار رفتم داخل بالشام بشورم آخه از تو راه مسافرت مستقیم همسرم برده بود خانه مادرشوهرم یکی دوهفته اونجا مونده بودن چندشم میشد
باورت نمیشه همینجوری که ابر و پشم شیشه و مخلفات بالش تو است آب خیلی خیس بودن یه کاغذ مثلثی خشک خشک خیسم نمیشد رویه است آب مونده بود .دادیم کارگر مامانم برده بود دعانویس گفته بود برای آشتی زن و شوهره.البتع اینکه زن التماس کنه و با کله برگرده .
گفته بود مال بالش اکثرا برای آشتی و بستن زبان زن هست
به کسی مشکوک نیستید تو رفت و آمد به خونتون جاساز کرده باشه؟
آخه تو خونه منم کلی مورچه هست به شدتت زیاد با اینکه همیشه درحال جارو کردن هستم و نمیذارم تیکه خوراکی یا هرچیزی رو زمین بمونه
تا اینکه خواهرم گفت شنیده وجود مورچه زیاد به خاطر طلسمه😩من که هنوز هیچی پیدا نکردم ولی چهار گوشه قرآن رو زدیم تو یه کاسه آب و چهارگوشه خونه و مخصوصا جلو در ورودی ریختم