2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 35 پست
گفت برای نابودیمال وروزی

ای خدااااا

بنظرم تنها راهش اینه قرآن بخونی و بزار چندتا تاپیک است اونا رو پیدا کنم برات میفرستم در مورد باطل کردن و اینا بود

نترس دلت رو آروم کن و به خدا بسپار

۱۸-۱۹ 😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو زبونتون میگین دعابعد میگین دعای خوب وجود ندارد اینجوری باشه که دعا کلا مطلقا خوبه همشدعای خیر،دعا ...

منظور از دعا اینجا دعانویسی بود که این کلمه برای اشاره به ساحرین جا افتاده سحر و جادو کار ساحر هست نه آدمی عادی

اگه منظور از دعا برعکس سحر یعنی دعای مثلا رزق و روزی باشه اتفاقا خوب هم هست ولی نیازی نیست برای نوشتن اینا به دعانویس مراجعه بشه هرشخصی با یک خودکار ساده روی کاغذ هم میتونه بنویسه

متاسفانه جدیدا مد شده برای باطل کردن جادو جنبل هم راه جادو جنبل رو پیش میگیرن

ضمنا اگر سحر تو شیاد نوشته نشه یعنی واقعا طرف ساحر باشه برپایه ی علم و مراحلی که طی کرده اینو مینویسه و قطعا هم درسته هیچ ارتباطی به تلقین نداره وقتی طلسمی برای شخصی نوشته بشه که هیچ اعتقادی به اینا نداره هم عمل میکنه چه طرف باور داشته باشه چه نداشته باشه