2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 35 پست
کجا ها رو بگردم به نظرتون؟یه مدت مهمون داشتم بعد رفتنشون تند تند روبالشی میشستم که چیزی تو اونا نبود

من خودمم هنوز شک دارم جاهای دیگه باشه نمیدونم

کاربری دست دو نفره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه گفت ربط داره یا نه ولی گاهی جن ها خودشان رو در شکل حیوانات به انسان ها نشون میدن

ممکنه یه پشه باشه ممکنه یه گوزن ممکنه یه گربه باشه

اگه واقعا طلسمی در کار بوده پاکسازی انجام بدید

چرا واقعا من انسان شدم؟! چرا برگ درخت بلوط پیری نشدم که سمتی از آن آتش گرفته؟! چرا ؟

عزیزم کاش بازش میکردی میخوندی ببینی چیه با عکس میفرستادی اینجا میدوننولی حالا که تو بالش بود نترس دع ...

هیچ نوع دعای خوبی مطلقا وجود نداره

دعای خوب میخای برو آیه های قران رو بخون چرا الکی دعا رو دسته بندی خوب و بد میکنی

طلسم مطلقا از سمت کفار و شیاطین هست هیچ طلسم خوبی در کار نیست

چرا واقعا من انسان شدم؟! چرا برگ درخت بلوط پیری نشدم که سمتی از آن آتش گرفته؟! چرا ؟

هیچ نوع دعای خوبی مطلقا وجود ندارهدعای خوب میخای برو آیه های قران رو بخون چرا الکی دعا رو دسته بندی ...

تو زبونتون میگین دعا

بعد میگین دعای خوب وجود ندارد

اینجوری باشه که دعا کلا مطلقا خوبه همش

دعای خیر،دعای عاقبت بخیری.و...من همیشه در حال دعا و راز و نیازم .همیشه خیرشو تو زندگیم دیدم

چرا باید دل استارتر و خالی کنم وحشت کنه اون یه ذره امید به زندگیشم از دست بده .شما میدونین دعا فقط قدرته تلقینه ..اونایی که به طلسم و دعا اعتقادی ندارن اتفاقی براشون نمیفته .چرا باید استارتر تلقین کنه که یه کافر طلسم کرده و خدای نکرده به زودی زندگیش نابود میشه .من امشب خواستم یک نفر راحت تر بخوابه نه با ترس و استرس .من با دیدن کامنت های ترسناک شما خوابم پریده والاه

۱۸-۱۹ 😔

من به دونه دارمکسی میگه بلده بخونه؟!

باید تاپیک باید بزنی عزیزم

من بلد نیستم

بعضی ها سر در میارن

ولی من دیدم تو مال خودم همش نوشتن بود بستم بستم زبان فلانی دختر فلانی

در کل نترس و به دلت نگیر

۱۸-۱۹ 😔

اتفاقا من خونه مون پر از مورچه س سوراخاشونو پرمیکنیم میرن یه جای دیگه رو سوراخ میکنن اونروز دیدم دارن از سقف میان بیرون اینقد فعالن بعد برا خودشون هم غذا جمع میکنن تو هر گوشه که میبینم برا خودشون غذا جمع کردن

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
باید تاپیک باید بزنی عزیزممن بلد نیستمبعضی ها سر در میارنولی من دیدم تو مال خودم همش نوشتن بود بستم ...

آهام

مال خواهرم خیلی بد جور بود

طوری که نشون یه دعا نویس دادیم گفت خیلی سنگینه

ادم جوون دست نزنه بش

یه ادم پیر بندازه تو آب

اتفاقا من خونه مون پر از مورچه س سوراخاشونو پرمیکنیم میرن یه جای دیگه رو سوراخ میکنن اونروز دیدم د ...

تو خونه ماهم زیاده

ینی تو حیاط درخت داریم

جلو خونمون درخت

از اونجا میان داخل خونه

تو خونه ماهم زیادهینی تو حیاط درخت داریمجلو خونمون درختاز اونجا میان داخل خونه

آهااا ببین ما وقتی فصلش بشه میان وقتی فصلشون تموم بشه میرن دیگه پیداشون نمیشه تا فصلشون دوباره بیاد

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم