2777
2789
عنوان

بیاید دردودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ناف دخترمو دیدن گفتن بعدی دختر

عزیزم شما تعیین جنسیت نمیکنی.اگر نی نی میخوای هم رژیم پسردار میشه گرفت هم ای یو ای یا ای وی اف جنین پسر برات میزارن

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
میخوام طلاق بگیرم چقد سخته...خدا کنم زودتر خلاص شم خلاص....ایشالا شوهرم بمیره یعنی میشه بمیره

یکی بود مشکل داشتن باشوهرش فک کنم دست بزن داشت مشروب اینا رفیق ناباب داشت ولی خیلی به زنش میرسید پوشاک پول طلا ملک دیروز طرف سکته کرد فوت شد زنش دائم غش میکرد چنان گریه میکرد که نگو

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
هزینش خیلی بالاس

ای یو ای هزینش بالا نیست

کاش یکی امضا منو بخونه 

عزی زم برای سلامتی پدرت صلوات میفرستم ..اینالا خدا بدلت ارامش بده 40تا صلوات براش هدیه میکنم به امام زمان ..هر من نذر 40صلوات برا بقیه دارم امشب برایبابای شما .و دوتا ایت الکرسی میخونم .برای منم دعا کن تا عید مشکل م حل بشه زودتر طلاق بگیرم بخ دا دیگه ب ریدم هر روزیی بامبول میدراره ..دعا کن طلاق بگیرم

چقدرمیشه تقریبا

شهر ما یک تومن.بادارو ازمایش هزینه خود دکتر300تومن

چقدرمیشه تقریبا

دکتر من۲تومان میگیره تهرانه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
یکی بود مشکل داشتن باشوهرش فک کنم دست بزن داشت مشروب اینا رفیق ناباب داشت ولی خیلی به زنش میرسید پوش ...

اگ بهت برسه خوبه چ غمیه دیگه مال ما ک بهمون نمیرشید .یسال جدا از همیم زندگی میکنیم تو راهروهای دادگاه اااام