حدودا چند تا لیوان میشه؟ ینی مثلا هر یک ساعت اب میخورین؟
ببین وقتی حس کنی داری منفجر میشی از اب ۶تارو خوردی😉دیگه ببین ۸تا چقد سخته...من واقعیتش زیاد با تعداد لیوانا کار ندارم،لیوانمم اندازه دوتا لیوان اب گنجایش داره،فقط میخورم ...اصلا نمیذارم تشنم بشه...برای هر کاری میرم اشپزخونه ی لیوان یا نصفشو میخورم حتما
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.
مرسی عزیزم❤ ببخشید اینقد سوال میپرسم میشه بگین حدودا چن تا لیوان یا چند لیتر اب میخورین
خواهش گلم زیاد تو نخ تعداد لیوانا نباش فقط تا میتونی اب دم دستت باشه و بخور ...
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوکییی گرفتم یعنی تا اونجایی ک میتونم اب بخورم مرسی عزیزم ک جوابم رو دادی لطف کردی❤❤❤
فدات شم موفق باشیییییی❤❤❤❤
یکی از بهترین راه ها برای داشتن پوست شاداب و سالم استفاده از سرم هایی هست که هم قدرت آبرسانی خوبی دارن ، هم آنتی اکسیدان قوی هستن و هم پوست رو روشن و شفاف می کنن ، سرم ویتامین سی معمولا رایج ترین هست ، یه سرم ویتامین سی و یه سرم روشن کننده و آبرسان خوب و با کیفیت معرفی می کنم که از لینکهای زیر می تونید ببینید ، قدرت آبرسانی و روشن کنندگی هر دو محصول هم هم عالیه