2821
2789
تاپیک اخرم چند تا گفتم  برا چی میخوای؟؟

صورتم یکم کک و مک داره زیاد نیست ولی 

روی دماغمم یکم جوش سر سیاه داره

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان مشکل پوستت چیه.چند سالته.آب ایران کلر زیاد داره.زیاده روی توش خوب نیست.بعدم برای کلیه هات هم خو ...

میخوام ک کاملا صاف و شفاف باشه نتیجه ای ک بقیه گرفتن از خوردن زیاد

اره متاسفانه مقدار کلری ک ابمون میزنن ۷ برابر مقدار استانداردش هست ک نازایی میاره😑

صورتم یکم کک و مک داره زیاد نیست ولی  روی دماغمم یکم جوش سر سیاه داره

عسل و زرد چوبه و ابلیمو 

بیست دقیقه بعد بشور

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
میدونین طی چ مدت این تاثیرا رو میذاره؟و چقدر باید اب خورده شه؟

من خودم نمیدونستم جریان چیه اولش ولی قشنگ یطوری بود ک شوهرم میگفت ...😅😀فک کنم یک هفته اول بود ک معلوم شد ولی ب نظرم همون روزای اول دومم متوجه تغییرات میشی فقط ادامه بده بذار عادتت شه،شک نکن ک تاثیر داره اونم چجوووووووور...😉

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
ایول😍 چقدر اب میخوردین؟و چ زمانی هایی؟

فدات صبح حتما با اب شروع میکنم

دیگه وقتایی ک حس کنم غذام یکم هضم شده شروع میکنم یکسره اب میخورم😀 کلا روی غذا و میوه...زیاد نباید اب خورد،اصلا اشکالی نداره بین غذا جرعه جرعه(نه ی لیوان!)میشه اب خورد،شبا کم در حدرفع تشنگی

کلا من چون شدیدا اعتیاد دارم ب شیرینی وقتی میرم سمت شیرینی اول تا جایی ک جا دارم اب میخورم ک جلوی اشتهامو بگیرم😁اینم از فوت کوزه گری😂

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
فدات صبح حتما با اب شروع میکنم دیگه وقتایی ک حس کنم غذام یکم هضم شده شروع میکنم یکسره اب میخورم😀 ک ...

حدودا چند تا لیوان میشه؟

ینی مثلا هر یک ساعت اب میخورین؟

ی سوال اینکه اب ولرم میخورین یا سرد؟

اب لوله دیگه،نذار تو یخچال

صبح حتما ولرم باشه 

اب سرد خیلی مضره،دمای معمولی بخور

اب لوله دیگه،نذار تو یخچال صبح حتما ولرم باشه  اب سرد خیلی مضره،دمای معمولی بخور

مرسی عزیزم❤

ببخشید اینقد سوال میپرسم میشه بگین حدودا چن تا لیوان یا چند لیتر اب میخورین

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز