2777
2789
حدودا چند تا لیوان میشه؟ ینی مثلا هر یک ساعت اب میخورین؟

ببین وقتی حس کنی داری منفجر میشی از اب ۶تارو خوردی😉دیگه ببین ۸تا چقد سخته...من واقعیتش زیاد با تعداد لیوانا کار ندارم،لیوانمم اندازه دوتا لیوان اب گنجایش داره،فقط میخورم ...اصلا نمیذارم تشنم بشه...برای هر کاری میرم اشپزخونه ی لیوان یا نصفشو میخورم حتما

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
مرسی عزیزم❤ ببخشید اینقد سوال میپرسم میشه بگین حدودا چن تا لیوان یا چند لیتر اب میخورین

خواهش گلم زیاد تو نخ تعداد لیوانا نباش فقط تا میتونی اب دم دستت باشه و بخور ...

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین وقتی حس کنی داری منفجر میشی از اب ۶تارو خوردی😉دیگه ببین ۸تا چقد سخته...من واقعیتش زیاد با تعدا ...

اوکییی گرفتم یعنی تا اونجایی ک میتونم اب بخورم

مرسی عزیزم ک جوابم رو دادی لطف کردی❤❤❤

عسل و زرد چوبه و ابلیمو  بیست دقیقه بعد بشور

چقدر از هرکدوم؟ 

زرد چوبه زرد نمیکنه پوست رو؟ 

این واسه کک و مک هس؟ 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
دمنوشای طبع گرم زیاد میل کنید . جوشانده کندر هم خیلی مفیده . من بیشتر گل گاو زبان و به لیمو میخوردم& ...

مرسي عزيزم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چقدر از هرکدوم؟  زرد چوبه زرد نمیکنه پوست رو؟  این واسه کک و مک هس؟

بله برا کک و مکه 

زرد میکنه ولی با پنبه آغشته به گلاب میره

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
اوکییی گرفتم یعنی تا اونجایی ک میتونم اب بخورم مرسی عزیزم ک جوابم رو دادی لطف کردی❤❤❤

فدات شم موفق باشیییییی❤❤❤❤

یکی از بهترین راه ها برای داشتن پوست شاداب و سالم استفاده از سرم هایی هست که هم قدرت آبرسانی خوبی دارن ، هم آنتی اکسیدان قوی هستن و هم پوست رو روشن و شفاف می کنن ، سرم ویتامین سی معمولا رایج ترین هست ، یه سرم ویتامین سی و یه سرم روشن کننده و آبرسان  خوب و با کیفیت معرفی می کنم که از لینکهای زیر می تونید ببینید ، قدرت آبرسانی و روشن کنندگی هر دو محصول هم هم عالیه

https://mahziba.com/product/vitamin-c-serum-titan-stem-cell