2777
2789
حدودا چند تا لیوان میشه؟ ینی مثلا هر یک ساعت اب میخورین؟

ببین وقتی حس کنی داری منفجر میشی از اب ۶تارو خوردی😉دیگه ببین ۸تا چقد سخته...من واقعیتش زیاد با تعداد لیوانا کار ندارم،لیوانمم اندازه دوتا لیوان اب گنجایش داره،فقط میخورم ...اصلا نمیذارم تشنم بشه...برای هر کاری میرم اشپزخونه ی لیوان یا نصفشو میخورم حتما

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
مرسی عزیزم❤ ببخشید اینقد سوال میپرسم میشه بگین حدودا چن تا لیوان یا چند لیتر اب میخورین

خواهش گلم زیاد تو نخ تعداد لیوانا نباش فقط تا میتونی اب دم دستت باشه و بخور ...

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین وقتی حس کنی داری منفجر میشی از اب ۶تارو خوردی😉دیگه ببین ۸تا چقد سخته...من واقعیتش زیاد با تعدا ...

اوکییی گرفتم یعنی تا اونجایی ک میتونم اب بخورم

مرسی عزیزم ک جوابم رو دادی لطف کردی❤❤❤

عسل و زرد چوبه و ابلیمو  بیست دقیقه بعد بشور

چقدر از هرکدوم؟ 

زرد چوبه زرد نمیکنه پوست رو؟ 

این واسه کک و مک هس؟ 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
دمنوشای طبع گرم زیاد میل کنید . جوشانده کندر هم خیلی مفیده . من بیشتر گل گاو زبان و به لیمو میخوردم& ...

مرسي عزيزم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چقدر از هرکدوم؟  زرد چوبه زرد نمیکنه پوست رو؟  این واسه کک و مک هس؟

بله برا کک و مکه 

زرد میکنه ولی با پنبه آغشته به گلاب میره

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
اوکییی گرفتم یعنی تا اونجایی ک میتونم اب بخورم مرسی عزیزم ک جوابم رو دادی لطف کردی❤❤❤

فدات شم موفق باشیییییی❤❤❤❤

یکی از بهترین راه ها برای داشتن پوست شاداب و سالم استفاده از سرم هایی هست که هم قدرت آبرسانی خوبی دارن ، هم آنتی اکسیدان قوی هستن و هم پوست رو روشن و شفاف می کنن ، سرم ویتامین سی معمولا رایج ترین هست ، یه سرم ویتامین سی و یه سرم روشن کننده و آبرسان  خوب و با کیفیت معرفی می کنم که از لینکهای زیر می تونید ببینید ، قدرت آبرسانی و روشن کنندگی هر دو محصول هم هم عالیه

https://mahziba.com/product/vitamin-c-serum-titan-stem-cell