2821
2789
هر یه ساعت یا دو ساعت یبار میخوردم . اب میوه و دمنوش و اب .

اسم دكنوشارو ميگي عزيزم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیادش خوب نیست.سرگیجه و حالت تهوع و شکم درد میاره.جرعه جرعه بخور به زور نخور.مخوصا الان که هوا خوبه ...

ی سوالی جرعه جرعه اب خوردن با یهویی اب خوردن چ تفاوتی ایجاد میکنه؟تاثیر گذاشتن اب فرقی میکنه؟

اسم دكنوشارو ميگي عزيزم 

دمنوشای طبع گرم زیاد میل کنید . جوشانده کندر هم خیلی مفیده . من بیشتر گل گاو زبان و به لیمو میخوردم 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
منم خیلی اب میخورم ولی خودم هیچی حس نمیکنم): نمیدونم کجای کارم مشکل داره

چندوقته اب میخوری زیاد؟ من سه ماهه . فک کنم حداقل یکی دوسال بعد معلوم میشه

اخه فقط با اب نمیشه

یخ هرروز بذار روی صورتت خیلی خوبه 

ماسک خیار و سیب زمینی و اینا هم بذار

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
ی سوالی جرعه جرعه اب خوردن با یهویی اب خوردن چ تفاوتی ایجاد میکنه؟تاثیر گذاشتن اب فرقی میکنه؟

جرعه جرعه باعث میشه معدت بهتر بتونه هضم کنه تا یکدفعه کلی اب بخوری دل درد میگیری.البته اگر تشنه ات نیست.

چندوقته اب میخوری زیاد؟ من سه ماهه . فک کنم حداقل یکی دوسال بعد معلوم میشه اخه فقط با اب نمیشه یخ ...

منم چند ماهی هست ک میخورم شاید ۵ ماه 

اخه خیلیاا تو زماان خیلیییییی کمتر نتیجه گرفتن

چندوقته اب میخوری زیاد؟ من سه ماهه . فک کنم حداقل یکی دوسال بعد معلوم میشه اخه فقط با اب نمیشه یخ ...

ی مدت هم بود یخ میزاشتم 

خیار سبز هم همینجور

ولی الان دیگه ن

منم چند ماهی هست ک میخورم شاید ۵ ماه  اخه خیلیاا تو زماان خیلیییییی کمتر نتیجه گرفتن

بالاخره هر پوستی فرق داره

تو ادامه بده ضرر ک نمیکنی

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد