2789
عنوان

یه بنده خدایی😂😂😂

216 بازدید | 16 پست

از کرمان اومده بود شهر ما میگفت خدایا 

اینجا بهشته؟؟؟

مام گفتیم تو از بیابون اومدی معلومکه اینجا بهشت ناراحت نشین هااا خدایی سنندج مثل بهشته خب نسبت به کرمان

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان میخورنت😂

من خیلی دوست دارم سنندج و ببینم قسمت نشده تا الان

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

کرمانیا الان میریزن سرت

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

تو کرمان جاهایی هست که پرنده ها میان و رو شونت میشینن چون تا به حال انسان ندیدن تو کرمان تپه های شنی 40 متری هست اون طرف اومده گفته اینجا بهشته بهشت شهر خوشو ندیده متاسفانه همچین آدمایی هستن... 

خواسته تعریف کنه چرا خوشحالذمیشی حالا میخوای ی عکسایی از کرمان واست بفرستم که بدونی بهشت چیه؟

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

عزیزم من خودمم از طرف مادر سننندجیم اونجا واقعا قشنگه ولی من شهرای کویری مرکزهم دوست دارم چندسال اصفهان بودم اونجام قشنگیای خودشو داره

خود یزد هم جاهای قشنگ زیاد داشت چندبار رفتیم ولی خب سرسبزی سنندج اصلا یه عالم دیگه ای داره ما اگه بتونیم سالی چند روز این تهرانو ول میکنیم میریم اونجا عالیه

از شکموهای سایت هستم