2777
2789
عنوان

قصه نابودی زندگی من

1926 بازدید | 59 پست

سلام .۲۳سالمه.سال ۹۱باشوهرن دوست شدم.از فامیلای دورمون بود.خانوادم ناراضی کامل بودن.اما من پافشاری کردم و سال ۹۶نامزد کردیم.این شد شروع بدبختیم

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعریف کن عزیزم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

از همون نامزدی دخالتهای شدید پدرشوهرم شروع شد.شوهرمم یه آدم بچه ننه که اگه منو جلو چشماش بکشن براش مهم نیست..از بددهنیش نگم که حرف عادیش فوحش بود والبته گاهی دست بزن که واقعا بد میزد...همیشه سرمو میکوبه به دیوار وزمین

قیافه زخم خورده های تاپیک گل بهار

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
وقتی حرف بزرگترتو گوش نمیدی توقع خوشبختی نکن 

تروخدا دل نشکنید حتی تو دنیای مجازی

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
از همون نامزدی دخالتهای شدید پدرشوهرم شروع شد.شوهرمم یه آدم بچه ننه که اگه منو جلو چشماش بکشن براش م ...

عزیزم تو مدت دوستی متوجه بدیاش نشدی یا نشون نمیداد؟

شوهرم خونه ما نمیومد یا اگه میومد حتما یکی از اعضای خانوادشم بودن.اینم بگم ما از ۲تاشهر جدا بودیم که۳ساعت فاصله داشت.  منم اگه میرفتم هميشه تنها برمیگشتم باقطار