2777
2789
عنوان

قصه نابودی زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا عروسی که حسرت همه چی به دلم موند از خرید عروسی که حتی ۱ساعت برام نخریدن و منو مادرمو به گریه اندا ...

حتی سرویس بدل هم قرض کردن عجب آدمای بیخودی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عروسی کردم ورفتم اما روز خوش ندیدم.من اونجا غریب بودم حتی ۱فامیل نداشتم.بخدا منو حتی ماهی ۱بار تاسرخیابون نمیبرد.کلا۳بار تو دوسالی که عروسی کردم اومد خونه بابام.بقیش تنها بودم.چندبارم کتک زدشدید اما همیشه از کمرم میزنه که جاش نمونه

خانوادش هر توهینی میکردن.پدر شوهرم به من میگفتم با کدوم پسر دوستی و تو خیابون میوفتاد دنبالم یا بهم میگفت میکشم آتیش میزنم.گوه نخور و زر نزن...اینارو پدر شوهرم میگفت

هیچ جا ازم دفاع نمیکرد.انگار بود ونبودم براش مهم نبود بخدا تواین ۳سال که عقد وعروسی کردیم.این پیام به من نداده

از سرکارش میرسید لباس عوض میکرد میرفت خونه مادرش تا وقت خواب.غذاشم اونجا میخورد

به من می‌گفت میگم خواهرام برینن تو دهنت یا خیلی حرفای بدتر.دائم به خانوادم توهین میکرد