2777
2789
عنوان

سریال فاطماگل😐😂

398 بازدید | 4 پست

وایییییی الان داشتم فاطما گل میدیدم یاده تباهی های خودم افتادم😐

همون سال اول ک داشت پخش میشد من خودمو ب خاطرش میکشتم و ب آب و آتیش میزدم ک ببینم 😐

ی قسمتو از دست نمیدادم شبایی ک نمیدیدم صبحش خودمو میزدم ب مریضی ک مدرسه نرم ببینم 

ی بار دیدن برام کفایت نداشت روزی شصت بار میدیدم😑

چ بدونم هعی تو نخ برن سات بودم 

بعضی قسمتاش ک بد آموزی داشتو بابام دید کانالشو قفل کرد من ساعت ۲و۳ ظهر فکر کنم گررررررررم میرفتم خونه همسایه ک ببینم😐😐😐💔

و خیلیییییییی چیزای دیگه......😐😐🤦🏻‍♀️

واییییییی خدا الان ک فک میکنم میگم چقد تباه و اسکل بودم دوس دارم خودمو زنده ب گور کنم😐😑💔😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
وای کریم تو مسلمون نیستی

😣😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه واقعا سریال دوست داشتنیه هست ارزششو داره من اون زمان تو ترکیه میدیدم منم مث تو از مهمونیا میزدم ...

ارع واقعا من همین الانم با اینکه صد بار دیدم باز میبینم😂😂🥺