2777
2789
عنوان

دلداری😢

179 بازدید | 21 پست

خیلی دلم شکسته خیلی دلتنگشم 😢

اونقدر گریه کردم که دیگه تو چشمم یه لکه قرمز رنگ بوجود اومده😢

تو این دنیا حتی سهم گریه کردن هم نصیب من نشد😢

یکم دلداری میخواااام یکم نوازش یکم گفتن بسه دیگه نابودت کردی 😢😢

خودشو میخوام که اصلا امکان نداره دیگه ببینمش😢😢😢

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم فقط،فقط گذر زمان میتونه کمکت کنه 

چجوری اخه گذر زمان فقط دلتنگیمو بیشتر میکنه😢😢

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
عزیزم من دلداری دادن بلد نیستم برات آرزو میکنم دلت آروم شه اگه نیاز به درد دل هم داری بگو 

نمیدونم نمیدونم اما خیلی دلتنگشم خیلی بی وفا بود کاش نمیرفت😢کاش من بمیرم😢😢😢

عزیزم فقط،فقط گذر زمان میتونه کمکت کنه 

میدونم ک دیگه هیچوقت خوب نمیشم. 😢😢😢😢😢

نمیدونم نمیدونم اما خیلی دلتنگشم خیلی بی وفا بود کاش نمیرفت😢کاش من بمیرم😢😢😢

خدا نکنه به نظر من که ارزششو نداره میدونم سخته ولی میگذره یه روز یه اتفاق قشنگ تو زندگیت بیفته ایشالا که قشنگ جبرانش کنه

از شکموهای سایت هستم  
انشالله دلت آروم بشه.  درکت میکنم.  البته حدس میزنم شکا سنت خیلی کمه.  من که دوستم با ...

اره من 14 سالمه خعلی غم سختیه خدا فقط به دشمنم نشون بده خدا از قاتلاش نگذره😢

خعلی دلتنگشم دلم میخواد خودکشی کنم عزیزم بود 

خدا نکنه به نظر من که ارزششو نداره میدونم سخته ولی میگذره یه روز یه اتفاق قشنگ تو زندگیت بیفته ایشال ...

بعد اون زنده بودن من چه فایده باید منم برم پیشش😢😢😢

چجوری اخه گذر زمان فقط دلتنگیمو بیشتر میکنه😢😢

نه عزیزم گذر زمان باعث میشه خاطرات کم کم کمرنگ تر بشه بدون اینکه متوجه بشی نه اینکه مثلا تو یکی دوماه نه اصلا از شیش ماه به بالا کم کم حال دلت درست میشه

اره من 14 سالمه خعلی غم سختیه خدا فقط به دشمنم نشون بده خدا از قاتلاش نگذره😢 خعلی دلتنگشم دلم میخو ...

خدا به دلت آرامش بده.  انشالله یکی که لایق باشه قسمتت میشه به موقعش.  الان به درس و پیشرفتت فکر کن

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
نه عزیزم گذر زمان باعث میشه خاطرات کم کم کمرنگ تر بشه بدون اینکه متوجه بشی نه اینکه مثلا تو یکی دوما ...

نمیشه نامزدش رو ببینم لباساش وسایلش وسایلایی ک واسه عروسیش اماده کرده بودیم برنامه ریزی هایی که کرده بودم ینی همش تموووم😢😢

میدونم ک دیگه هیچوقت خوب نمیشم. 😢😢😢😢😢

همه اولشو همین میگن ولی همین که گفتم فقط گذر زمان بهت کمک میکنه بعدش هم خودت باید به خودت کمک کنی وقت خودتو کامل پر کن با ورزش با رقص با کتاب خواندن البته خوندن رمان عاشقانه فیلم عاشقانه اهنگ های غمگین بزاری کنار