saidehnorzehy مدیر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 997 عنوان دلداری😢 | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست خیلی دلم شکسته خیلی دلتنگشم 😢اونقدر گریه کردم که دیگه تو چشمم یه لکه قرمز رنگ بوجود اومده😢تو این دنیا حتی سهم گریه کردن هم نصیب من نشد😢یکم دلداری میخواااام یکم نوازش یکم گفتن بسه دیگه نابودت کردی 😢😢خودشو میخوام که اصلا امکان نداره دیگه ببینمش😢😢😢 گلیبودمدرباغزندگاني🌹پرپرشدمدرایامجواني🌹گلیبودمنهوقتچیدنمبود🌹جوانبودمنهوقتمردنمبود🌹 1399/08/04 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saidehnorzehy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 997 همه اولشو همین میگن ولی همین که گفتم فقط گذر زمان بهت کمک میکنه بعدش هم خودت باید به خودت کمک کنی وق ... رقص؟؟؟من هربار اهنگایی رو که واسه عروسیش تمرین رقص میکردمو میشنوم صدبار میمیرم و زنده میشم 😢😢😢 گلیبودمدرباغزندگاني🌹پرپرشدمدرایامجواني🌹گلیبودمنهوقتچیدنمبود🌹جوانبودمنهوقتمردنمبود🌹
saidehnorzehy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 997 دوستت بود یا پارتنرت؟ البته اگه دوست داشتی جواب بده هم دوستم بود هم پاره تنم بود هم عشقم همه چیزم بود😢😢😢 گلیبودمدرباغزندگاني🌹پرپرشدمدرایامجواني🌹گلیبودمنهوقتچیدنمبود🌹جوانبودمنهوقتمردنمبود🌹
saidehnorzehy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 997 دوستت بود یا پارتنرت؟ البته اگه دوست داشتی جواب بده اون همه چیزم بود دیگه حتی دلم از زندگی سیاه شده کاش بمیرم کااااش گلیبودمدرباغزندگاني🌹پرپرشدمدرایامجواني🌹گلیبودمنهوقتچیدنمبود🌹جوانبودمنهوقتمردنمبود🌹
saidehnorzehy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 997 دلم میخواد خودکشی کنم حداقل با خودکشی ک بهش میرسم😢😢 گلیبودمدرباغزندگاني🌹پرپرشدمدرایامجواني🌹گلیبودمنهوقتچیدنمبود🌹جوانبودمنهوقتمردنمبود🌹
saidehnorzehy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 997 همه اولشو همین میگن ولی همین که گفتم فقط گذر زمان بهت کمک میکنه بعدش هم خودت باید به خودت کمک کنی وق ... داداشم بود داداشم😢😢😢 گلیبودمدرباغزندگاني🌹پرپرشدمدرایامجواني🌹گلیبودمنهوقتچیدنمبود🌹جوانبودمنهوقتمردنمبود🌹
h__1397 عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 2107 داداشم بود داداشم😢😢😢 وای عزیزم فک کردم شکست عشقی خوردی وای نگو عزیزتو از دست دادی تسلیت میگم عزیزم غم خیلی بزرگیه انشالله خدا به خودت خانوادت صبر بده
saidehnorzehy مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 997 وای عزیزم فک کردم شکست عشقی خوردی وای نگو عزیزتو از دست دادی تسلیت میگم عزیزم غم خیلی بزرگیه انشالله ... آااااااههههههههه خیلی سخته خیلیییییی گلیبودمدرباغزندگاني🌹پرپرشدمدرایامجواني🌹گلیبودمنهوقتچیدنمبود🌹جوانبودمنهوقتمردنمبود🌹