2777
2789
مگه قسطی نیست؟

اصلش ک نقده، شرایطش نداشته باشی قسطی میدی. نصف پیش و بقیه چک ماهانه. بازم بستگی ب پزشکت. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اولش دردداشتم بعدشم تایه هفته بوی اهن سیما بود بعدعادی شد ولی اون بارم رفتم خیلی دردداشتم بااینکه لبخندمو زشت کرده ولی قیافمو کم سن وسال کرده بامزه شدم خودم راضیم بعدشم ان شاالله سال دیگه ابرومو میکرو میکنم دیگه حسابی تغییرمیکنم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم 
هرچندتاباشه فکو نصفه ارتودنسی نمیکنن که من تهرانم

میخوام بدونم چن تا از دندونات نامرتب بود که گفته هزینش سه میلیون میشه اخه من شنیدم هزینه فک بالا 7  میلیونه

من نكردم ولي ميخوام بكنم  دكتر گفت ٤٧٠٠ پيش و برا هربار ٣٠٠ يا ٢٠٠ تومن  سرجمع شده بود ١ ...

کدوم دکتر میخوای بری عزیزم میشه بگی لطفا؟

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...