2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به محض اينكه باردار شدم گفتن كرونا اومده😑

يعني از استرسش مردم تا الان

هنوزم زايمان نكردم

ولي سخت بود واقعا 

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!

خیلی مراقبت میخواد من الان یک ماه به زایمانم مونده همسرم دو روز پیش گلودرد داشت خوب شد نمیزاشتم دخترم نزدیکش بشه از دیروز دخترم شکم درد داره همه ترسم اینه نکنه کرونا باشه اعصاب برام نمونده خودم و بارداری به کنار

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

من باردارم 

زیاد بیرون نمیرم 

دکترم با رعایت بهداشت میرم 

مواظب باشی ایشالله چیزی نمیشه 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

من کل کرونا باردار بودم...سخته..دکتر رفتن با ترس..بیمارستان رفتن با ترس...فردام میخوام برم بزام کلی ...

😍😍😍😍 وای مبارکه

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

وا منم اوایل یکم دودل بودم... منتظر واکسن... که اونم اعلام کردن حتی اگه واکسنی هم بیاد تزریقش به عموم مردم بعد دو سال هستش یعنی اولویت با افراد مریض و مسن و خانومای باردار هستش

و الان فقط سعی میکنم رعایت کنم و به زندگی عادی برگردم... و هیچ برنامه ای رو هم کنسل نکنم.... الانم تو اقدامم

بنظرم شمام در کنار رعایت اصول بهداشتی به زندگی عادی و نرمالت برگرد 

من کل کرونا باردار بودم...سخته..دکتر رفتن با ترس..بیمارستان رفتن با ترس...فردام میخوام برم بزام کلی ...

اخی به سلامتی انشاا... صحیح و سالم بیاد بغلت😍😍 منم دعا کن بچم سالم باشه تازه فهمیدم باردارم😚😚

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن