تو کوگل سرچ کنید مقاومت ذهنی،ببینید مقاومت ذهنیتون چقدره اگر پایین بود یا متوسط خوبه،بعد روی برگه بنویسید افزایش قد و بهش فکر کنید و بعد فکر کنید که قدتون بلند شده،مثلا شب که میخوابی بگو چقدر قدم بلند شده امروز،صبح که بلند میشی یا هرکاری که میکنی فکر کن قدت بلند سده
قانون جذب واقعیه ولی شخص و نمیشه جذب کرد چون اون شخصم شعور داره و شاید اصلا از اون طرف خوشش نیاد. اق ...
میدونم عزیزم، فقط میتونی کسی مشابه به اون شخص و جذب کنی، مثلا با نوشتن خصوصیات اون طرف میتونی یکی عیینشو جذب کنی، ولی اگه اونم با تو هم فرکانس باشه و از تو خوشش بیادو فکر کنید 2تاتون بهم میتونید همو جذب کنید ولی اگه یه طرف نخواد نمیشه
اره واقعا همینه کلا به هرماجرایی زیاد فکرکنی همون میشه
دقیقا
❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ... A New Me Coming Soon Loading... ۲۰% عضو اکیپ علمی تخیلی💫 خدایاشکرت💕 i can🕊
انقدر بطرف فکر کردم که در نهایت ناباوری اومد خواستگاریم
منم در هاله ای از بهت ردش کردم😐😐😐
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮