بعدشم سال بعد ازدواج کرد سال اول زنش تو اتاق خواب با ینفر عافلگیرش کرد😐
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
یه موضوع مهم تو قانون جذب رها کردنه.نچسبیدن به خواسته تون.من هروقت زیاد پیگیر یه موضوعی میشم هی ازم دورتر و دورتر میشه ولی وقتی نسبت بهش بی تفاوت میشم خیلی راحت وسریع اتفاق میفته.منتها به این مرحله رسیدن خیلی سخته گاهی اون خواسته انقدرررر مهمه وخواستنی که نمیشه از فکرش اومد بیرون
یه موضوع مهم تو قانون جذب رها کردنه.نچسبیدن به خواسته تون.من هروقت زیاد پیگیر یه موضوعی میشم هی ازم ...
نه ببین قانون جذب مخالف وابستگی، حالا اون وابستگی همه چی میتونه باشه، دنیوی، انسانی، ولی زمانی که تعادلو حفظ کنی و تا حدو حدودش فکر کنی، درصد رسیدن بهش خیلی بیشتره، ولی اگه بگی حتما و حتما من به این چیز میرسم عمرا اگه برسی
یه چیز دیگه ام که خودم بهش رسیدم ،شکرگزاری درمورد من کاملا برعکس جواب میده یعنی وقتی شکرگزاری میکنم ...
اخ منم دقیقا همچین چیزی رو کاملا درک کردم
مثلا تو ذهنم بگم خدا رو شکر که سالمم
همون ساعت یه دردی بهم وارد میشه
یا تو دلم بگم خدارو شکر همسرم چقدر خوبه
به ساعت نمی گذره طوفان بپا میشه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮