2777
2789
چرا

خیییلی تفاوت داشتیم 

حیییلی 

ما مذهبی 

اون کاملا اون وری 

بعدشم سال بعد ازدواج کرد سال اول زنش تو اتاق خواب با ینفر عافلگیرش کرد😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوتا کتاب رو بخون  قانون جذب و شکرگزاری من دقیقا ب همون چیزی ک فکر میکنم میرسم  چه خوب چ ...

معجزه شکر گذاریو خوندم عشقم، عالیه، اره واقعا به هرچی فکر میکنی خدا میارتش تو زندگیت، ولی بعضی اوقات میترسم جذبم اشتباه باشه، یعنی میگم فکر نکنم ببینم خدا خودش چی صلاح میدونه کیو بیاره

یه موضوع مهم تو قانون جذب رها کردنه.نچسبیدن به خواسته تون.من هروقت زیاد پیگیر یه موضوعی میشم هی ازم دورتر و دورتر میشه ولی وقتی نسبت بهش بی تفاوت میشم خیلی راحت وسریع اتفاق میفته.منتها به این مرحله رسیدن خیلی سخته گاهی اون خواسته انقدرررر مهمه وخواستنی که نمیشه از فکرش اومد بیرون

معجزه شکر گذاریو خوندم عشقم، عالیه، اره واقعا به هرچی فکر میکنی خدا میارتش تو زندگیت، ولی بعضی اوقات ...

تو حتی اگ فکرم کنی  اگ قسمتت نباشه نمیشه 

درتاریخ99/9/9ضربان قلب دوقلوهامومیشنوم🧒 👩 خدایاشکرت🙏هرکی دوست داشت واسه مادرشدنم صلوات بفرسته 🙏😇🙃
یه موضوع مهم تو قانون جذب رها کردنه.نچسبیدن به خواسته تون.من هروقت زیاد پیگیر یه موضوعی میشم هی ازم ...

نه ببین قانون جذب مخالف وابستگی، حالا اون وابستگی همه چی میتونه باشه، دنیوی، انسانی، ولی زمانی که تعادلو حفظ کنی و تا حدو حدودش فکر کنی، درصد رسیدن بهش خیلی بیشتره، ولی اگه  بگی حتما و حتما من به این چیز میرسم عمرا اگه برسی

یه چیز دیگه ام که خودم بهش رسیدم ،شکرگزاری درمورد من کاملا برعکس جواب میده یعنی وقتی شکرگزاری میکنم ...

اخ منم دقیقا همچین چیزی رو کاملا درک کردم

مثلا تو ذهنم بگم خدا رو شکر که سالمم 

همون ساعت یه دردی بهم وارد میشه

یا تو دلم  بگم خدارو شکر همسرم چقدر خوبه 

به ساعت نمی گذره طوفان بپا میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮