2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید این طرز فکرته که داره این و بهت تلقین میکنه

اخه از اول اینجوری نبودم واقعا.ولی یه مدت دقیق شدم تو اتفاقات وفکر خودم دیدم هروقت ازچیزی تعریف کردم یا بابتش تشکر کردم از خدا برعکس شده یا ازدست دادم اون نعمت رو.الان ولی شده طرز فکرم ینی دیگه به این باور رسیدم ولی خب قبلا که باورم نبود چرا اونجوری میشد؟

اخه از اول اینجوری نبودم واقعا.ولی یه مدت دقیق شدم تو اتفاقات وفکر خودم دیدم هروقت ازچیزی تعریف کردم ...

ببینم عزیزم  چون ما فکر میکنیم، راجب هرچیزی که شکر گذاری میکنیم حتما باید بهتر بشه، ولی ما در اصل داریم وظیفمونو انجام میدیم، حداقل بابتش به روح و ذهنمون مدیون نیستیم، میدونیم که با شکر گذاری امروز راجب هرچیزی هم ذهنمون مثبت و اروم شده هم به تعادل روانی رسیدیم، هم از خدامون شکر گذاری کردیم، مثلا یکی میگه وای خداروشکر که من پدرم سالمه، بعد پدرش فوت میکنه، باید بگه چرا من شکرگذاری کردم پدرم فوت کرد؟ نههه، ما با تشکرو فکر، داریم از کائنات درخواست میکنیم اونا هم اگه تقدیرمون و به صلاحمون باشه تو مسیرمون قرار میدنش

ببینم عزیزم  چون ما فکر میکنیم، راجب هرچیزی که شکر گذاری میکنیم حتما باید بهتر بشه، ولی ما در ا ...

نمیدونم والا.من فقط از رها کردن نتیجه گرفتم بقیه تمرینا وکارایی که تو قانون جذب انجام میدن به من جواب نداده  

نمیدونم والا.من فقط از رها کردن نتیجه گرفتم بقیه تمرینا وکارایی که تو قانون جذب انجام میدن به من جوا ...

اینجوری فکر نکن یه مدت دیدتو عوض کن از خدا بخواه انشالله کمت میکنه

اون درست ولی بعضی اوقات که زوری از خدا چیزی که مناسبت نیست و میخوای خدا بهت میده ولی به بدترین شکل م ...

نه خدا با بنده هاش همچین کاری نمیکنه

برمیگرده ب شخصیت خودمون

درتاریخ99/9/9ضربان قلب دوقلوهامومیشنوم🧒 👩 خدایاشکرت🙏هرکی دوست داشت واسه مادرشدنم صلوات بفرسته 🙏😇🙃
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز