2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 84 پست

اسی قابلمه های قیمت مناسب زیاد داریم به جهیزیه ام تخفیف ویژه میدیم

با اجازه اسی 😬

آیا از قابلمه های کهنه مادرشوهرتون حالتون بهم میخوره؟

آیا کتک زدن شوهرتون با قابلمه ی کهنه دیگه هیچ لذتی براتون نداره؟

پس قابلمه های کهنتون و بدین و سرویس نو بگیرید😍

همه نوع قابلمه ای داریم از 340 تومن تا 4 میلیون

کانال تلگرام

@teflon_aroos

پیج اینستاگراممون

Zorof_aroos

(عکس پیجمون دوتا تابه ی قلبی بنفش و صورتیه)

تماس گرفتین بگین از نی نی سایت هستین تا یه تخفیف کوچولوی نی نی سایتی هم بگیرین😍

گرانیت و روح کیلویی 30 تومن

چدن کیلویی 15 تومن

مس کیلویی ۱۰۰ تومن

ارسال به سراسر کشور🌸

فروش لوازم آشپزخانه  
عزیزم چندسال پیش؟؟؟؟؟یخچال الجی ۲سال پیش بود ۹تومن همون شده ۹۰تومن قیمتای امروز با فردا متفاوته شما ...

من هیمالیا یخساران اینارو نمیدونم خوبه یا نه ولی این روش مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه چی رو شما بخری؟ چن تیکه شو بده دوماد

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
عزیزم من قیمت دیجی کالارو گفتم میتونی الان بری ببینی زمانی که یخچالمونو عوض کردیم پارس دوقلوش۲وخورده ...

عزیزم تو سایت دیگه لوازم برقی بخاطر نوسانات قیمتی خریدوفروش نمیشه پایین اگهی میزنه قیمت به نرخ روز یا میزنه ناموجود این قیمتا ک تو سایتا زدن اصلا اعتبار نداره همسرم میخواس از دیجی کالا خرید بزنه گفتن قیمت کالا به روز اگه موقع تحویل گرونتر بشه شما باید مابقی پول بدی یا مثلا میگه این قیمت هفته پیش اگهی کردیم الان قیمت تغییر کرده

جهاز من سال ۹۰ شد ۱۰ میلیون البته معمولی بود همه چی  

انگار ۹۰ سال از سال ۹۰ گذشته نه ۹ سال ! 

این حجم از تورم واقعا هیج جای دنیا وجود نداره....

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
من جهیزیه ام شد حدود دویست تومن، البته پدرم نخرید خودمو شوهرم خریدیم بابام سر جهیزیه ابجیم خیلی اذی ...

بهترین کار و عاقلانه ترین کار کردید

زندگیتون پر از خوشبختی و دعای خیر باشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عزیزم تو سایت دیگه لوازم برقی بخاطر نوسانات قیمتی خریدوفروش نمیشه پایین اگهی میزنه قیمت به نرخ روز ی ...

من ۳تیکه برقی کوچیک از دیجی کالا خریدم ولی اینا احتمالا چون پول باربری دارن اینطوره وگرنه مال من هم رایگان اومد هم‌روش نکشیدن

3 تیکه لوازم برقی مثلا مثل تلوزیون یخچال لباسشویی بندازین گردنه پسر.بقیه رو هم خورد خورد بخرین از الان.اگه لوازم برقی هست اطرافتون که قسطی بده مثلا برین چند تا تیکه لوازم برقی بخرین قسطی.با مامانت میرین بازار مثلا یه سری وسیله های اشپز خونه رو بخرین.یه بار مثلا دو دست پازچ لیوان بخرین.یه بار رفتین مثلا چند تیکه پلاستیک بخرین.یه بار یه چیز دگ.خورد خورد .چیزای غیر ضروری هم میتونی نخری.مثلا بخار پز و ارام پز و سرخکن و اووو خیلی ازین چیزا هست که غیره ضروریه .

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

چیرای بیخود اصلااا نگیر  به فکر حرف مردم هم اصلا نباش فقط هر چی که واقعا نیازت هس  چن تیکه شو هم بده به داماد 

نیاز نیس جنس مارک دار هم بگیری جنس های ارزون و با کیفیت زیادی هستن

اصلا نگران نباش با توجه به بودجه و نیازت خرید کن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
3 تیکه لوازم برقی مثلا مثل تلوزیون یخچال لباسشویی بندازین گردنه پسر.بقیه رو هم خورد خورد بخرین از ال ...

یه پلوپز ۵۰ کاره هس همه انواع پخت توش هس نیازی به هیچ کدوم از اینایی که گفتید نیس

50کاره😲

اره😅 تو نت بزن پلوپز ۵۰ کاره بوش میاره

کلا زودپز ارام پز بخارپز سرخ کن تخم مرغ پز کیک پیتزا  خشک کن و .... همه چی داره