2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 84 پست
یخچال دوقلوپارس زیر۱۵ تومنه خودمون چندسال پیش خریدیم کاراییش خیلی خوبه سریای جدیدشو نمیدونم

عزیزم چندسال پیش؟؟؟؟؟یخچال الجی ۲سال پیش بود ۹تومن همون شده ۹۰تومن قیمتای امروز با فردا متفاوته شما حرف از چندسال پیش میزنی؟؟؟همسر من فروشگاه لوازم خانگی داره امروز داشت لیست خریدشو بهم نشون میداد ۴روز پیش یخچال دوقلو خریده بود ۲۸تومن امروز قیمت جدید بهش گفتن ۳۲تومن یخچال هیمالیا ایرانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز مجردم ... کلا برام سوال شده ... اگه مثلا یهو یکی از راه برسه چقدر سخته که جهیزیه بخریم تازه بای ...

عزیزجان بگیدچارتاتیکه بزرگ رو دامادبخره پدرشما گناه که نکرده دختردارشده

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
عزیزم چندسال پیش؟؟؟؟؟یخچال الجی ۲سال پیش بود ۹تومن همون شده ۹۰تومن قیمتای امروز با فردا متفاوته شما ...

نمیدونی که لحظه ای بهمون قیمت میدادن.قیمتی که میدادن تا شب همون روز اعتبار داشت😅

عزیزجان بگیدچارتاتیکه بزرگ رو دامادبخره پدرشما گناه که نکرده دختردارشده

نمیگم پدرم نمیتونه بخره ... بیچاره من برم کلا خالی میشه دلم میسوزه ... فعلا که مجردم ولی هم دوست دارم ازدواج کنم هم میگم با این شرایط به پدرم فشار میاد

عزیزم خودت شاغل شو الان ک مجردی 

بعدشم با کسی ازدواج کن ک خودتون دوتا زندگیتون بسازین بابات هر چقدر در حد توانش کمکت کنه بدهکارش نکن قسط وام بده ۷سال 

من همیشه دوست داشتم همیچین شوهری نشد ولی الانم وام ازدواجم نگرفتم دلم نیومد پدرم ۷سال قسط بده من وسایلم تا انموقع عوض کردم 

نمیدونی که لحظه ای بهمون قیمت میدادن.قیمتی که میدادن تا شب همون روز اعتبار داشت😅

دیروز رفته بودم فروشگاه پیش همسرم هر مشتری میومد جنس میخواس میگفت اجازه بدین یه قیمت بگیرم میگفتم وااا مگه قیمت میخواد؟؟میگفت عزیزم ما هم مثل طلافروشا انلاین خریدوفروش میکنیم ثانیه ای قیمتا جا ب جا میشه

نمیگم پدرم نمیتونه بخره ... بیچاره من برم کلا خالی میشه دلم میسوزه ... فعلا که مجردم ولی هم دوست دار ...

منم نگفتم پدرت نمیتونه بخره گفتم چراداماد نباید یه کمکی بده ومستقیم میادسرحاضری!! بالاخره زندگی اونم هست

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
عزیزم چندسال پیش؟؟؟؟؟یخچال الجی ۲سال پیش بود ۹تومن همون شده ۹۰تومن قیمتای امروز با فردا متفاوته شما ...

عزیزم من قیمت دیجی کالارو گفتم میتونی الان بری ببینی زمانی که یخچالمونو عوض کردیم پارس دوقلوش۲وخورده بود سال ۹۴ ۹۵ فک کنم الان زیر۱۵ میلیونه