سلام ... یه سوال دارم .. به نظرتون الان یه دختر چقدر باید پول داشته باشه تا بتونه جهیزیه خوب و معقول بخره ؟؟ پدر یه دختر چقدر باید بودجه داشته باشه؟؟ تو شمال رسمه که پدر دختر جهیزیه بده کلا جهیزیه با عروسه ..همه چیزا هم گرون شده نگرانم که پدرم چطوری میخواد بخره ... منم شاغل نیستم متاسفانه
عزیزم چندسال پیش؟؟؟؟؟یخچال الجی ۲سال پیش بود ۹تومن همون شده ۹۰تومن قیمتای امروز با فردا متفاوته شما حرف از چندسال پیش میزنی؟؟؟همسر من فروشگاه لوازم خانگی داره امروز داشت لیست خریدشو بهم نشون میداد ۴روز پیش یخچال دوقلو خریده بود ۲۸تومن امروز قیمت جدید بهش گفتن ۳۲تومن یخچال هیمالیا ایرانی
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزجان بگیدچارتاتیکه بزرگ رو دامادبخره پدرشما گناه که نکرده دختردارشده
نمیگم پدرم نمیتونه بخره ... بیچاره من برم کلا خالی میشه دلم میسوزه ... فعلا که مجردم ولی هم دوست دارم ازدواج کنم هم میگم با این شرایط به پدرم فشار میاد
نمیدونی که لحظه ای بهمون قیمت میدادن.قیمتی که میدادن تا شب همون روز اعتبار داشت😅
دیروز رفته بودم فروشگاه پیش همسرم هر مشتری میومد جنس میخواس میگفت اجازه بدین یه قیمت بگیرم میگفتم وااا مگه قیمت میخواد؟؟میگفت عزیزم ما هم مثل طلافروشا انلاین خریدوفروش میکنیم ثانیه ای قیمتا جا ب جا میشه