2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 84 پست
فوقش ۱۰۰ نخوای بریز بپاش کنی ادما همیشه اندازه بودجشون میخرن

صد تومن با صد تومن فقط میشه لوازم برقیو خرید

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خارجی بالای ۳۰۰ میلیون. 

اگر مثلا برقیا خارجی باشه اما قابلمه و ظروف  ایرانی باشه و و فرش خوشکل  کوچولو  بخری حدود ۲۵۰ میلیون

اگر همه جنسا ایرانی باشه فکرکنم با ۱۰۰ میلیون حل شه

اگر سادگی و قناعت زیاد پیشه کنید در حد ضروریات زندگی با هموم وام ازدواج و یه کم کمک حله

صد تومن با صد تومن فقط میشه لوازم برقیو خرید

بستگی داره چی بخری من رو جهاز خودم که تازه گرونی نبود فقط جارو برقی اتو پلوپز چای ساز و همه کاره گذاشتم و چرخ گوشت وقتی پول نداری همه رو ایرانی میخری یا ضروری مثلا چرخ گوشت و پلوپز و چای ساز ضروری نیست که بخوای بخری 

بستگی داره چی بخری من رو جهاز خودم که تازه گرونی نبود فقط جارو برقی اتو پلوپز چای ساز و همه کاره گذا ...

منظورم لوازم برقی بزرگم بود

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
منظورم لوازم برقی بزرگم بود

اون که خوب اره گازه یخچاله ماشین لباسشویی ایرانی بخوای بخری میتونی یخچال ساید نخوای بخری میتونی ماشین ظرف شویی نخوای میتونی ماکروفر نخوای میتونی لوازم خونتو ترک نخوای میتونی و ...... همه چی دست خودمونه

عروس ما با اینکه رسم هست که 5 کالا اساسی با داماده سرویس چوب هم گذاشت به عهده برادرم بعد دوسال 30 تومن وامو جهزیه گرفت پلو پز که نداشت فرشم یدونه 6 متری دیگه بدونید با 30 تومن چیا گرفته دادشم میگفت روم نمیشه مهمون بیارم شانس اوردم سرویس چوب رو خودم گرفتم حداقل پذیرایی به خونه عروس داماد بخوره 

لیست داده اینارو برام بگیر تو لیستش چوب لباسی حوله دستی برای داماد جا قاشقی هست

سلام 

اول تبریک میگم ایشالله که خوش بخت بشین و همیشه شاد 

غصه نخور خدا پول جهیزیه رو جوری درست راستیش میکنه که خودت فکرشو نمیکنی بسپور به خود خدا 

میدان  امام حسین(تهران) جنس بانه رو میارن من نرفتم ولی شنیدم میگن از قیمت بازار کمتره 

اگر بری بانه خرید کنید یه مقدار به صرف تون

ما برا خواهرم از اونجا خرید کردیم 

چه جالب ولی من مارک بوش نمیخرم کلا چون خیلیاش فیک شده تشخیص اصلی بودنش سخته

مارک دیگه هم دیدم  اره فیک هم زیاد هس

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖