2777
2789
شما فقط با گرمی پریود میشین؟؟ یعنی مشکل تخمدان و اینا ندارین؟؟؟

هنوز نرفتم آزمایش بدم🙈نمی‌دونم واقعا

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
هنوز نرفتم آزمایش بدم🙈نمی‌دونم واقعا

احتمالا شاید کیستم داشته باشید چون میدونین ک سردی رحم باعث بروز کیست و میوم میشه .اکثر سردیهای رحم ب غیر از اینا باعث بروز عفونت و نازایی ها و غیره میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا شاید کیستم داشته باشید چون میدونین ک سردی رحم باعث بروز کیست و میوم میشه .اکثر سردیهای رحم ب ...

وای پس باید خیلی جدیش بگیریم ممنون از راهنماییتون عزیزم خیلی خوب بود⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بعدش عنبر نسا +اسفند+خاکشیر +گل برنجاس یا گل زردی رو با هم خوب بکوب و قاطی کن و در ماه سه الی چهار بار روی ی کم زغال بریز و خودتو باهاش دودبده فوق العاده برا عفونت و سردی رحم خوبه

چشم حتما امتحان میکنم ممنونم عزیزدلم

ی خانمم همینجا میگفتن صبا ناشتا سه لیوان اب ولرمم خوبه

موادی که شما گفتین هم حتما آماده میکنم امتحانش میکنم خیلی لطف کردین مهربونم ممنون😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چشم حتما امتحان میکنم ممنونم عزیزدلم ی خانمم همینجا میگفتن صبا ناشتا سه لیوان اب ولرمم خوبه موادی ...

خاهش میکنم عزیزم بازم سوال داشتی در خدمتم راستی اون سه تا لیوان اب ولرمو بکن ی لیوان مقداری عسل بریز توش .انشالله موفق باشی

بعدش عنبر نسا +اسفند+خاکشیر +گل برنجاس یا گل زردی رو با هم خوب بکوب و قاطی کن و در ماه سه الی چهار ب ...

چه جالب⁦☺️⁩

چشم حتما

خاهش میکنم عزیزم بازم سوال داشتی در خدمتم راستی اون سه تا لیوان اب ولرمو بکن ی لیوان مقداری عسل بریز ...

اره من الان  دو سالیه قبل پریودی عسل و نبات و دمنوش بومادران میخوردم تا پریود بشم

ی چند وقتی هم دمنوش گزنه می‌خوردم ولش کردم

خاهش میکنم عزیزم بازم سوال داشتی در خدمتم راستی اون سه تا لیوان اب ولرمو بکن ی لیوان مقداری عسل بریز ...

خیلی لطف کردین عزیزدلم 😍😍😍

برای پدرو برادرتون فاتحه می‌فرستم⁦❤️⁩