2777
2789

بگو عزیزم😍

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول بگم من وزنم بالا س وقتی بدنم ضعیف میشد موقع خونریزی تو شهرمون رسمه ی جوره دیگه میپختن که این برشتوک یا مثلا کاچی یا هر چی که شهرتون میگن نمیدونم غذایی ک برا تازه عروسا میپزن پراز روغن بود و من نمیتونستم بخورم

اول بگم من وزنم بالا س وقتی بدنم ضعیف میشد موقع خونریزی تو شهرمون رسمه ی جوره دیگه میپختن که این برش ...

برا لاغرا هم خوبه؟ من فوق‌العاده ضعیف و کمخونم

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
تا اینکه با یه خانم ماما که بسیار علمش بالاتر از مدرکشا اشنا شدم گفت که این مواد رو اینجور تهیه کن و ...

چه خوووب

اور دوتا قرص کمر که تو عطاریاس رو بخرین و (همونجور که بلدین پودرش کنین .اگه بلد نیستین بگین تا بگم)بعد با نبات پودر کنین دوباره.اینارو بزارین کنار.بعد کنجد سفید پودر کنین .با پودر نارگیل با پودر زنجبیل با ی سری مغز که دوس دارین اینارو هم باهم مخلوط کنین بزارین کنار

اور دوتا قرص کمر که تو عطاریاس رو بخرین و (همونجور که بلدین پودرش کنین .اگه بلد نیستین بگین تا بگم)ب ...

چه باحال😄

من فاصله پریودیامم خیلی زیاده به زور گرمی پریود میشم زودم تموم میشه برای اونم خوبه به نظرتون؟

بچه ها من نمیخام خدای نکرده ریو بشه یا فکر کنین دارم پز میدم ولز در اکثر زمینه ها سر رشته دارم بس که یا سر و کارم با دکترا بوده یا کتاب خوندم وتو  اینترنت مطلب خوندم اگه سوالی داشتین که نمیدونستین و راهنمایی میخاستین خوشحال میشم اگه رتونم کمکتون کنم .در ازاشم یا یه فاتحه یا یه صلوات بفرستین واسه داداشم و پدرم

چه باحال😄 من فاصله پریودیامم خیلی زیاده به زور گرمی پریود میشم زودم تموم میشه برای اونم خوبه به نظ ...

این معجون تقویت میکنه عزیزم .شما سردی بدنت زیاده اینارو بخور .و ی سرز چزز دیگه الان بهت میگم ی چند لحظه صبر کن 

این معجون تقویت میکنه عزیزم .شما سردی بدنت زیاده اینارو بخور .و ی سرز چزز دیگه الان بهت میگم ی چند ل ...

اره فکر کنم 

خودم گرم و خشکم

ولی رحمم سرد😢

ممنون عزیزم لطف کردین خیلییی

چه باحال😄 من فاصله پریودیامم خیلی زیاده به زور گرمی پریود میشم زودم تموم میشه برای اونم خوبه به نظ ...

شما فقط با گرمی پریود میشین؟؟ یعنی مشکل تخمدان و اینا ندارین؟؟؟