2777
2789
شما فقط با گرمی پریود میشین؟؟ یعنی مشکل تخمدان و اینا ندارین؟؟؟

هنوز نرفتم آزمایش بدم🙈نمی‌دونم واقعا

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
هنوز نرفتم آزمایش بدم🙈نمی‌دونم واقعا

احتمالا شاید کیستم داشته باشید چون میدونین ک سردی رحم باعث بروز کیست و میوم میشه .اکثر سردیهای رحم ب غیر از اینا باعث بروز عفونت و نازایی ها و غیره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا شاید کیستم داشته باشید چون میدونین ک سردی رحم باعث بروز کیست و میوم میشه .اکثر سردیهای رحم ب ...

وای پس باید خیلی جدیش بگیریم ممنون از راهنماییتون عزیزم خیلی خوب بود⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بعدش عنبر نسا +اسفند+خاکشیر +گل برنجاس یا گل زردی رو با هم خوب بکوب و قاطی کن و در ماه سه الی چهار بار روی ی کم زغال بریز و خودتو باهاش دودبده فوق العاده برا عفونت و سردی رحم خوبه

چشم حتما امتحان میکنم ممنونم عزیزدلم

ی خانمم همینجا میگفتن صبا ناشتا سه لیوان اب ولرمم خوبه

موادی که شما گفتین هم حتما آماده میکنم امتحانش میکنم خیلی لطف کردین مهربونم ممنون😍😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چشم حتما امتحان میکنم ممنونم عزیزدلم ی خانمم همینجا میگفتن صبا ناشتا سه لیوان اب ولرمم خوبه موادی ...

خاهش میکنم عزیزم بازم سوال داشتی در خدمتم راستی اون سه تا لیوان اب ولرمو بکن ی لیوان مقداری عسل بریز توش .انشالله موفق باشی

بعدش عنبر نسا +اسفند+خاکشیر +گل برنجاس یا گل زردی رو با هم خوب بکوب و قاطی کن و در ماه سه الی چهار ب ...

چه جالب⁦☺️⁩

چشم حتما

خاهش میکنم عزیزم بازم سوال داشتی در خدمتم راستی اون سه تا لیوان اب ولرمو بکن ی لیوان مقداری عسل بریز ...

اره من الان  دو سالیه قبل پریودی عسل و نبات و دمنوش بومادران میخوردم تا پریود بشم

ی چند وقتی هم دمنوش گزنه می‌خوردم ولش کردم

خاهش میکنم عزیزم بازم سوال داشتی در خدمتم راستی اون سه تا لیوان اب ولرمو بکن ی لیوان مقداری عسل بریز ...

خیلی لطف کردین عزیزدلم 😍😍😍

برای پدرو برادرتون فاتحه می‌فرستم⁦❤️⁩