چ عالی خدایااا باورم نمیشه چطوررررر اینکارا شکل میگیره مگه میشهههه😍😍😍😍😍
همه چیز تو دنیا امکان پذیره 🥰🌸
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
همه این ساب ها رو که تو گالریم شات گرفتم مال ولمنتاله غیر از آخریش که ابیه
من تو گوگل دان میکنم
ولی یوتوپ و تل هم داره که متاسفانه من یوتوپ و تلگرام ندارم 😕❤️
البته ساب های دیگه هم هستن که عالین ولی من صدای ساب های ولمنتال رو خیلی دوست دارم😍☺️
ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
آخه ی ذره سخته هر روز به مدت حداقل 1 ماه ی آهنگ های تکراری رو گوش بدی 😅☹️
اره منم قبلا گوش میدادم حوصله نداشتم ادامه ندادم واسه درس خوندن چطور نتیجه داد من کنکوریم ممکنه باع ...
بله گلم خیلی مؤثره
روزی 40 دقیقه گوش بده نتیجه میگیری حتما 😘🍃
میشه من گوش بدم برای تغیر شوهرم ؟ چون خوشم نمیاد بدونه چون اعتقاد نداره من برا اون گوش بدم میشه ؟&nb ...
والا نمی دونم این جوری میشه یا نه 😕
ولی خب اگه تل داری برو از یکی از سازندگان بپرس شاید بتونن بسازنن😶