2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 244 پست
کجا باید پیدا کنیم ؟  برا چشم شنیدم ک چشمو رنگو عوض میکنه ولی ضعیف میکنه  دیگه چ کارا ...

گلم همش که اینجا جا نیست بگم 😁

اره بیوکنزی هم دیدنیه هم شنیدنی و باعت ضعیفی چشم میشه چون باید روزی 1 ساعت مداوم نگا صفحه گوشی کنی 

ولی سابلیمبال فقط صوتیه و باعث ضعف چشم نمیشه، 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
مگه میشه؟

بله 

کتاب پیام های پنهان هم در این باره نوشته شده

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولمنتال من شنیدم شیطانیه من از ساب سفارشی برای قد نتیجه گرفتم هنوز هم دارم گوش میدم 

کجا پیدا کردی عزیزم ؟ هزینه هم داره ؟ 

برا چ چیزای جز قد میتونه کمک بکنه ؟ 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
آفرین کاش قبل از کنمورم باهاش آشنا شده بودم🤣 ازش راضی بودی؟ از کجا ساباشو پیدا کنم؟

تو گوگل چند تاش رو هست 

یوتوپ کانال داره ولی متاسفانه من یوتوپ ندارم 

ممنونم میرم تحقیق میکنم درموردش      

😘🥰❤️

گلم همش که اینجا جا نیست بگم 😁 اره بیوکنزی هم دیدنیه هم شنیدنی و باعت ضعیفی چشم میشه چون باید روزی ...

کجا باید تهیه کنم عزیزم هزینه داره چطوریه ؟ 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
سابای گوگل تضمینیه؟ من برا شغل و ازدواجم میخام

بعضی هاشون آره 

بعضی هاشون نه 

من دو هفته در تلاش بودم تا تونستم با توجه به لایک ها و نظرات ساب خوبی پیدا کنم 

کجا باید تهیه کنم عزیزم هزینه داره چطوریه ؟ 

تو گوگل و بعضی کانال ها رایگانه 

من این 7 تا رو رایگان دان کردم تو گوگل 

البته با بالا ترین کلیفت دانلود کن 

تو گوگل و بعضی کانال ها رایگانه  من این 7 تا رو رایگان دان کردم تو گوگل  البته با بالا ت ...

برا چال گونه هم هست ب نظرت 😍😍

واسه دماغ 😐

واسه رنگ چشم میترسم چشام ضعیف شه اینا انگا  نگاه کردنیهدن شنیدنی 

مرسی بعد برا شغل و ازدواج باید تصورهم بکنی یا فقط گوش بدی کافیه

تصور هم کن

باور داشته باش میشه

انرژی منفی که جواب نمی گیرم و.. رو از خودت دور کن 

صبور باش حداقل باید 2 ماه گوش بدی 

آب زیاد بخور 

با هندزفری سالم روزی 30 دقیقه صبح بعد از خواب 30 دقیقه شب گوش کن 

صبح و شب که میگم بهترین زمانه وگرنه هر ساعتی از شبانه روز باشه میتونی گوش بدی 

بالاترین کیفیت چطورههههه؟؟

مثلا تو گوگل نوشته دانلود با کیفیت 130 با کیفیت 340 با کیفیت 720... 

بالاترینش رو دنلود کن