2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 244 پست
این چیه چرا من تاحالا اسمشو نشنیدم خواهش میکنم درموردش توضیح کامل بده خیلی دوست دارم بدونم 

فلسفش بسیار طولانیه 

ی فایل های صوتی که روی ناخودآگاه اثر میزارن و طی طولانی مدت چیزی رو که میخوای جذب میکنی 

مثل چشم رنگی

درس خوندن 

چال لپ 

تغییر صدا 

و....

حداقل باید 1 ماه گوش بدی 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزدلم . فقط واسه درس و ایناست یا کاردای دیگم میشه کرد؟

همه چیز 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
من دلم میخواد یه کار پر در آمد داشته باشم،یه استقلال مالی هیچ پول و پشتوانه ای هم ندارم در حال حاضر ...

ساب ثروت رو باید گوش بدید 

😍😍وااای ممنون حتما سرچش میکنم 

خواهش گلم 🥰🌸

ی فایل های صوتی که با تکرار و تقلید روی نا خودآگاه اثر میزاره و اون چیز رو جذب میکنی  مثلا میت ...

کجا باید پیدا کنیم ؟ 

برا چشم شنیدم ک چشمو رنگو عوض میکنه ولی ضعیف میکنه 

دیگه چ کاراییییی میشه انجام داد همششششوووو طفا بگو 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
ولمنتال ی فردیه که ساب هاش تضمینیه سازنده سازه  من قبلا حوصله درس نداشتم ولی الان روزی 4 ی ...

آفرین کاش قبل از کنمورم باهاش آشنا شده بودم🤣 ازش راضی بودی؟ از کجا ساباشو پیدا کنم؟

سرگشته‌ی محضیم و در این وادیِ حیرت                    عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
35 سالمه روزی یکساعت ساب رو گوش بدی کافیه.. اره دیگه قد بلندتر بشه تثبیت میشه ازدوباره کوتاه‌تر نمیش ...

نههه منظورم اینه آدما معمولا ۱۸ یا ۱۹ سالگی دیگه سن رشدشون تمومه و قد تثبیت میشه. ولی انگار مال شما اول تثبیت شده بعد دوباره رشد کرده

سرگشته‌ی محضیم و در این وادیِ حیرت                    عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
نههه منظورم اینه آدما معمولا ۱۸ یا ۱۹ سالگی دیگه سن رشدشون تمومه و قد تثبیت میشه. ولی انگار مال شما ...

خب بخاطر ساب دوباره رشد کردم خیلیا از ساب قد نتیجه دیدن عزیزم 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏