2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 244 پست
منم عین شما فقط مشکلم اینه که مانع دارم(مطلقه ام وحس می کنم شوهر سابقم مانعم شده)

شوهر سابقتون مگه تو زندگیتونه که مانع بشه؟

من تا یک سال پیش طلسم بودم و حتی دیدم و صداشونو شنیدیم که اصلا دوست ندارم یاد اوری بشه الان باطل شده و روحیم خیلی خوب شده فکر میکردم اون مانع بوده ولی الان چی نمیدونم خودمم موندم چون خوب بلدم از از قانون جذب استفاده کنم و تو خیلی موارد نتیجشم دیدم غیر از ازدواج

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی از کجا گرفته؟؟؟منم میخوام🥺

تو گوگل سرچ بزن ساب چشم سبز ولمنتال 

منم دارمش اینه کا دورش خط کشیدم 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
من از ساب درس خوندن ولمنتال نتیجه گرفتم  دوستم از ساب چشم سبز ولمنتال

ببخشید ولمنتال چیه دقیقا فرقش با ساب چیه

به درس خوندنتون چه کمکی کرد؟

سرگشته‌ی محضیم و در این وادیِ حیرت                    عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
2 ماه سبز ولمنتال رو گوش داد  عسلی شد  منم دوست داشتم گوش بدم ولی چون پوستم گندمی بود چش ...

واقعا،مگه میشه همچین چیزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😳😳😳😳😳

کاربر قدیمی ام رمز عبورم و یادم رفته بود  

اونایی که میتونید جذب کنید میشه یه کاری کنیم قرعه کشی ماهانه این ماه به اسم من  دربیاد خیلی احتیاج داریم

الهی وربی من لی غیرک  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببخشید ولمنتال چیه دقیقا فرقش با ساب چیه به درس خوندنتون چه کمکی کرد؟

ولمنتال ی فردیه که ساب هاش تضمینیه

سازنده سازه 

من قبلا حوصله درس نداشتم ولی الان روزی 4 یا 5 ساعت مطالعه دارم برعکس قبلا که روی 30 دقیقه زوری میخوندم 😅

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
ولمنتال میگن شیطانیه ک.الا همینو سرچ کنم.همین کلیپ میاد؟؟؟دوستت ازین نتیجه گرفته؟

اره گلم 

ولمنتال شیطانی نیست ی مدت رقیب هاش به دروغ گفته بودن شیطانیه

ولمنتال ی فردیه که ساب هاش تضمینیه سازنده سازه  من قبلا حوصله درس نداشتم ولی الان روزی 4 ی ...

این چیه چرا من تاحالا اسمشو نشنیدم خواهش میکنم درموردش توضیح کامل بده خیلی دوست دارم بدونم