2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 244 پست
ولمنتال کجاست؟من ساب قد از سایت ایران ساب گرفتم،صداش مرد بود بخاطر همین گوش ندادم چون با صداش گوشتم ...

ولمنتال زبانش پرتغالیه

ولی ناخودآگاه به تمام زبان ها اگاهه

صدای ولمنتال خیلی خوشگله صدای ی دختره🥰

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گاهی فکرکردن باعث میشه ازت دور بشه چون با حسرت بهش فکرکنی امواج منفی میفرستی باعث میشه ازت دور ود ...

خانمی منم خیلی از قانون جذب استفاده کردم و تو شغلم نتیجه گرفتم برای اندامم همه چی ولی برای ازدواج اصلا نتیجه نگرفتم یعنی دقیقا برعکسش برام پیش میاد 

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
موندگار بود سابی که دوستتون گوش داده؟

بله گلم 

قبل و بعدشم بوستر و رفع انسداد گوش میداد

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
همين ديگه نبايد نااميد بشي فقط اميده ك ميتونه زودتر به نتيجه برسونتت

من چندماهه دارم قانون جذب انجام میدم الان یه پسری اومد حاستگاری که دوسش دارم ولی منو نمیخاد چون یسری شرایطم بهش نمیخوره انقد گریه کردم درحال کور شدن هستم

.
خوب وقتی خودش یهو گفته نمیخامت چیکار کنم

نميگه ،ببين الان داري منفي فك ميكني ،من كتاب قانون جذب خوندم،اصلن تبايد ب اين حرفا فك كني ،اگه اينجوري بشه اگه اينجوري نشه،اگه منو نخواد،اينا همش مانع ميشه بعدش واقعا بهش نميرسي،فقط بايد مثبت فك كني،

يه جمله هميشه تكرار كن

بگو من عاشق اينم بدونم...

دوست دارم بدونم...چ احساسي داره

جای خالی با چیزایی دوسداری پر کن 

واقعا تاثیر داره

منم دارم امتحان میکنم

ایشالله نتیحه بگیرم

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه