2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4400 بازدید | 98 پست
منوهم دعا کنه ن تنها برا بچه کلا گره تو دندگیمه دل شکستم 

منم پریودم بهم ریخته شده ازوقتی اقدارم کردم نمیدونم چطوری محسابه کنم کی پریود بایدبشم

میانگین سیکلمو برنامه ها میزنن۲۶روزه اگه براساس اون حساب کنم الان۲روزه تاخیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن تنبلی ندارم ،نمیدونم چرا ۲۰روز به ۲۰روز پریم میاد ،،، انشالله عزیزم دعاتون میکنم دعام کنین  ...

بعضیا این جورین اشکالی نداره ... چشم حتماااا خدا دامن هممونو سبز کنه ...شوهز منم خیلی بچه دوس دازه 

الهی ک هرچه زود تر خبر پدر شدنشونو بدیم

منم پریودم بهم ریخته شده ازوقتی اقدارم کردم نمیدونم چطوری محسابه کنم کی پریود بایدبشم میانگین سیکلم ...

منم روز تخمک گذاریمو نمیتونم تشخیص بدم دوتا برنامه نصب کردم ولی بدرد نمیخورن

بعضیا این جورین اشکالی نداره ... چشم حتماااا خدا دامن هممونو سبز کنه ...شوهز منم خیلی بچه دوس دازه&n ...

ان شالله شوهرم منم همینطور دیگه داره اذیت میشه

وقتی ی بچه کوچیک میبینه حس میکنم چقدباحسرت نگاه میکنه بهش😭

منم روز تخمک گذاریمو نمیتونم تشخیص بدم دوتا برنامه نصب کردم ولی بدرد نمیخورن

من سیکلم متغیر شده نمیدونم چندروزه هستم 

چیکارکنم کی بنظرت تست بزنم؟

دو دوره تاریخ میگم راهنماییم کن

۲۶مرداد پریود شدم

۱۱شهریور پریود شدم

۶مرداد پریود شدم

ابان بنظرت کی تست بزنم گی موعدمه؟

خدا از دهنت بشنوه عزیزم دعا کن

ان شاالله عزیزم

تو فکرش نباش استرس میگیری بدتر میشه

منم ۸ ماه اقدام بودم ولی خبری نمیشد خیلی میترسیدم آخه ی مشکلی هم داشتیم گفته بودن شاید بچه دار نشین یا نمونه براتون

دقیقا همین ماهی ک بیخیال شدم گفتم خدا خواست میده نخواست نمیده اصلا شاید تو بخت من بچه نیست کاملا بیخیال شدم و یهو دیدم باردار شدم خیلی شوکه شدم

برای منم دعا کنین بچم بمونه واسم چند روز دیگه باید برم ببینم قلبش تشکیل شده یا نه

علائم داری بزار چن روز بگذره از موعد بعد بی بی بزن

انشاالله دوستم

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔
من سیکلم متغیر شده نمیدونم چندروزه هستم  چیکارکنم کی بنظرت تست بزنم؟ دو دوره تاریخ میگم راهنم ...

دوبار تو مرداد پریود شدی یعنی ؟؟ خب از تازیخی ک پریود میشی ثبت کن تا بعدی بشمور روزارو ، چند ماه این کارو بکن ببین چجوری میشه اگ خیلی نامنظمی حتما برو دکتر من خودم سیکلم بین ۲۸ و ۳۰ روزه متغیره 

این جوزی ک شما گفتی بین ۱۵ تا ۲۰ روز پریودیت متغیره

ان شاالله عزیزم تو فکرش نباش استرس میگیری بدتر میشه منم ۸ ماه اقدام بودم ولی خبری نمیشد خیلی میترس ...

فقط خواست خداس و خدابی ک با این شرایط همچین هدیه قشنگی گذاشته تو دلت حتما  نگهدارشم هست 

قران و دعا بخون مراقبت کن انشالا صحیح و سالم میاد تو بغلتون ، نگران نباش خدا بزرگه