2777
2789
عنوان

بارداری

4400 بازدید | 98 پست

خانما کیا نزدیک موعدشون سنگینی معده و درد سر شکم داشتن؟انگارکه غذاهضم نشده؟بارداربودید بااین علائم؟؟نفخ و ورم یبوست من ایناروباهم دارم و چندروزه حساس شدن سینه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من فردا موعدمه ۲۱پریودی لک دیدم و چندروزه نفخ دارم و دیشب معدم بدجور موقع شام درد گرفت وگاهیم سینم تیرمیکشه و زیر دلم بعضی وقتا درد داره استرس گرفتم ینی میشه؟؟؟؟ 

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔
من فردا موعدمه ۲۱پریودی لک دیدم و چندروزه نفخ دارم و دیشب معدم بدجور موقع شام درد گرفت وگاهیم سینم ت ...

علائم داری بزار چن روز بگذره از موعد بعد بی بی بزن

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

من ۴روز مونده بود به موعود دوشنبه دیدم لک دارم گفتم پریود شدم چ زود ولی بعد یه روز قطع شد وآب سفید سفید اومد اصلا شوکه شدم سابقه نداشتم با دکترم حرف زدم گفت تست بده منم ۳روز صبر کردم پنجشنبه نزدیک اذان مغرب تست زدم درجا دو خط افتاد 

من ۶ روزه از موعدم میگذره 

علائم پری 

سنگینی سر معده 

سرگیجه گاهی وقتا

گرمم میشه یه دفعه ایی 

کمر درد شدید 

یکمی هم حساس شدن سینه هام

بعضی وقتام یکم ترشح

میترسم باردار نباشم😫

💖خدا برای من کافیست💖

بچه ها من از ۱۰ روز پیش حدودا کمر درد و شکم درد شدید داشتم و سینه هامم درد میکردن ، فردا موعدمه دیروز لک شدم یه لک قهوه ای خیلی کم بود و امزوز فقط شکمم درد میکنه و کمی هم کمرم معدمم یکم حساس شده صوزتمم جوش زده ..... اینا میتونه نشانه بارداری باشه ؟؟