2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4400 بازدید | 98 پست
منم😭 کـــــاش باردار باشیم

انشالا عزیزم، کلا دوگانگی بدیه بین پریودی و بارداری میمونی چون علائمش شبیه همه .. من دوسه ماهه اقدامم

این ماه انقده اذیت شدم مخصوصا از شکم درد و کمر درد و ترشح با خودم میگم با وجود اینهمه اذیت پریود بشم دیگ واقعا نامردیه .... شما کی موعدته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشاالله که هممون بارداریم.همسرم خادم خانوم حضرت معصومه ست.امروز شیفت حرم داره.میگم برای همتون دعا ک ...

ممنون عزیز حتما بگو دعاکنه واسم ۵ماهه اقدامم باردارنمیشم همه ازم میپرسن خیلی سختمه دارم اذیت میشم

من اشتهام کم شده تا هفته چیش اتفاقا خیلی هوس میکردم و پرخور شده بودم ولی از دیروز کم خوراک شدم هرچیم ...

چه صبری داری ازموعدت گذشته بی بی نزدی

من هنوز موعدم نرسیده دوست دارم بی بی بزنم صبرندارم

انشالا عزیزم، کلا دوگانگی بدیه بین پریودی و بارداری میمونی چون علائمش شبیه همه .. من دوسه ماهه اقدام ...

اره والا ،بخدا این ته نامردیه ک اینقد امیدوار بشی یهو همه امیدت باهم بریزی،،

من ۶روزه از موعدم رفته سیکلمم ۲۰روز است این ماه دارو و امپول و سینال اف مصرف کردم دوتا تخمک داشتم یکیش ۲۳یکیشم ۱۶

💖خدا برای من کافیست💖
اره والا ،بخدا این ته نامردیه ک اینقد امیدوار بشی یهو همه امیدت باهم بریزی،، من ۶روزه از موعدم رفته ...

تنبلی تخمدان داری ینی ؟؟ خب بی بی نزدی؟

فردا شهادت امام حسنه انشالا هممون حاجت روا شیم

بچه ها من از ۱۰ روز پیش حدودا کمر درد و شکم درد شدید داشتم و سینه هامم درد میکردن ، فردا موعدمه دیرو ...

من روز موعدم فقط لکه قهوه ای دیدم و دل درد پریودی رو داشتم فک کردم پریود شدم ولی قطع شد 

دو روز بعد تاخیر دیدم خبری نشد تست زدم مثبت شد 

تنبلی تخمدان داری ینی ؟؟ خب بی بی نزدی؟ فردا شهادت امام حسنه انشالا هممون حاجت روا شیم

ن تنبلی ندارم ،نمیدونم چرا ۲۰روز به ۲۰روز پریم میاد ،،،

انشالله عزیزم دعاتون میکنم دعام کنین 

شوهم خیلی منتظره😔

💖خدا برای من کافیست💖
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 12 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 11 دقیقه پیش
2791
2779