2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4402 بازدید | 98 پست
انشاالله که هممون بارداریم.همسرم خادم خانوم حضرت معصومه ست.امروز شیفت حرم داره.میگم برای همتون دعا ک ...

انشاالله هرچی از خدامیخواین بهتون بده برای منم دعا کنید من ۷ماه پیش فرشتمو از دست دادم الان بازم تو اقدامم دعا کن برام😢😢

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔
چه علائمی داشتین میشه توضیحبدید

من از چند ماه قبلش پریودم ی روز جلوتر اتفاق میفتاد

بعد ماه قبل دقیقا تو همون روزی ک باید پریود میشدم طبق روال دل درد داشتم و علائم پریود رو داشتم حتی سرکار بودم احساس کردم پریود شدم دیگه زنگ زدم ب شوهرم ک سریع بیا منو ببر تا آبروم نرفته😂😂

ولی وقتی رسیدم خونه دیدم فقط ی مقدار کم ترشح قهوه ای رنگ دارم

بعد گفتم حتما تا یکی دو ساعت بعد پریود میشم ولی نشدم تمام علائم پریود مث قبل رو داشتم 

تست زدم مشکوک بود دو روز بعد آز خون دادم گفتن بارداری 

ب بو حساس شده بودم روحیم خیلی حساس شده بود نازک نارنجی شده بودم😂😂 ی روز اشتها داشتم ی روز نداشتم 

خوابم زیاد شده بود خستگی شدید داشتم و دل دردای پریودی هم بود سینه هم سفت شده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله شوهرم منم همینطور دیگه داره اذیت میشه وقتی ی بچه کوچیک میبینه حس میکنم چقدباحسرت نگاه میکن ...

زیاد حساس نباش و منتقلش نده به شوهزت استرستو 

دلداریش بده و خودتم ارامش داشته باش استرسم خودش عامل بدیه ... هنوز ۵ ماهه اقدامی عزیزم خدا بزرگه تا یکسال طبیعیه 

من از چند ماه قبلش پریودم ی روز جلوتر اتفاق میفتاد بعد ماه قبل دقیقا تو همون روزی ک باید پریود میشد ...

منم حساس شدم تازگیاهمش الکی با شوهرم بحث میکنم فکرای الکی میکنم

نوک سینم حساس شده چندروزه پشت سرهم

سر دلم ی سنگینی دارم نفخ و ورم دارم

انشاالله هرچی از خدامیخواین بهتون بده برای منم دعا کنید من ۷ماه پیش فرشتمو از دست دادم الان بازم تو ...

خیلی برات ناراحت شدم عزیز دلم.انشالله به زودی دامنت سبز شه.میگم حتما دعات کنه.چله سوره حشر بگیر.برای هر حاجتی جواب میده.ردخور نداره.

منم حساس شدم تازگیاهمش الکی با شوهرم بحث میکنم فکرای الکی میکنم نوک سینم حساس شده چندروزه پشت سرهم ...

حساس شدن سینه اکثرا میگن نشونه بارداری هستش

تو دوران پریودتون سینه تون حساس میشد؟ 

من تو پریودم این حساسیت رو نداشتم فقط الان ک باردارم حساس شده

اگه شما هم اینجوری هستین احتمال خیلی زیاد باردارین ان شالله

تکرر ادرار داشتم.سردم بود.پوستم خشک‌شده بود

شمام سردته من سردم میشه درحد لرز لباس میپوشم گُرمیگیرم تکرر ادرارم دارم پوستمم خشکه کاملا بیشتر پوسته میزنه وااای خدا کنه باردارباشم.انشاالله به حق این روزای عزیزم همه منتظرا دامنشون سبز بشه خدا دامن منم سبز کنه و فرشتمو بازم بهم برگردونه😢😢😢

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔
خیلی برات ناراحت شدم عزیز دلم.انشالله به زودی دامنت سبز شه.میگم حتما دعات کنه.چله سوره حشر بگیر.برای ...

قربونت برم عزیزم مرسی😍

اره دارو هورمونی سرخود خوردم هورمونام بهم ریخت

اره دیگ برا همونه . کلا هورمونات ک بهم بریزه هم جوش میزنی هم عصبی میشی هم پریودیا کلا بهم میریزه .. یه دکتر برو و شرایطتتو براش توضیح بده بهت کمک کنه 

اون داروتم بنداز بیرون بجاش رازیانه بخور ، البته رازیانه رو باید از اواسط پریودی شروع کنی تا ۱۰ پریودیت روزی یه فنجون بخور رحمتو گرم نگه دار عزیزم، رازیانه خیلی عالیه و پریودیرو بشدت منظم میکنه و هورموناتم تنظیم میکنه 

و حتی شانس بارداریرو هم زیاد میکنه .. فقط تا قبل تخمک گذاری باید خورده بشه و زیاده روی اصلا نباید بشه چون سقط میاره 

حساس شدن سینه اکثرا میگن نشونه بارداری هستش تو دوران پریودتون سینه تون حساس میشد؟  من تو پریو ...

من کل سینم درد میکرد هفته قبل بدون فشار دادن ولی الان دست ک میزنم کمی درد دازه

شمام سردته من سردم میشه درحد لرز لباس میپوشم گُرمیگیرم تکرر ادرارم دارم پوستمم خشکه کاملا بیشتر پوست ...

اره منم یبار سردم میشه یبار گرم ولی لباسمم کمه ، تکرر ادرارم دارم این ماه 

حساس شدن سینه اکثرا میگن نشونه بارداری هستش تو دوران پریودتون سینه تون حساس میشد؟  من تو پریو ...

نه من اصلا حساسیت سینه نداشتم یوقتی سینم طرف زیربغل دردمیومد ولی هیچوقت نوکش حساس نمیشد اونم پشت سرهم چندروز