2777
2789
بلد نیستم در حد مدرسه و دانشگاه فقط زبان خوندم

بس سعی کن فعلن کارتون زبان اصلی براش بزاری و حسابی تحقیق کن یه مربی خوب پیدا کن اموزش بده 

چون تلفظ مدرسه و دانشگاه بهمون دادن‌اشتباه بوده بهتر اصولی یاد بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس که نمیشه فعلا میشه یه پیجی معرفی کنین نسبت به سنش که تازه ۴سال تموم کرده یه کم یاد بگیره

پاپیتا برای رنج سنی خودشه بچه دختر خالم دختر خالم براش نصب کرده همه چیزو انگلیسی میگه اون سه سالشه مثلا میگه مامان این اسلیپی یا یه چیزی ک میبینع انگلیسی میگه😁

عجب بابا عجب

اهنگ انگیلیسی کودکانه شعر 

کارتون زبان اصلی براش بزار 

فلش کارت 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
دختر من سه سالو نیمشه از شبکه جم سریس  الفبای انگلیسی رو کامل حفظ شده  تا ده بلده بشماره چ ...

میبینی چه خوشگل یاد میدن،تلویزیون خودمونم آخر کارتونای خارجی رو هم به فارسی مینویسن،میترسن بچه زبان یاد بگیره از دنیا باخبر شه😔😔

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
میبینی چه خوشگل یاد میدن،تلویزیون خودمونم آخر کارتونای خارجی رو هم به فارسی مینویسن،میترسن بچه زبان ...

اره واقعا  من که راضیم بچم با ماهواره بزرگ بشه تا اراجیف شبکه پویا

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  

اگه زبانت ضعیفه بفرستش کلاس 

فقط کلاس میتونه حرفه ایش کنه 

الان کلاسا انلاین تشکیل میشن برا اموزش زبان 

ازش غافل نشو 

عاشق زبان بودن یعنی نعمت 

استعدادشو داره 

منم عشق زبان بودم اگه خانوادم بها میدادن بیشتر پیشرفت میکردم ولی با اینحال رشته دانشگاهمو زبان انتخاب کردم 

ترکی استانبولی هم مسلطم

کلاس که نمیشه فعلا میشه یه پیجی معرفی کنین نسبت به سنش که تازه ۴سال تموم کرده یه کم یاد بگیره

dozabaneh

خیلی خوبه کارتونای مناسب سنش میفرستن

دخترمن ۳ سالشه تقریبا یکساله کارتونای اینارو دیده الان همش با خودش و بعضی وقتا با ماهم انگلیسی صحبت میکنه

مادربزرگش ک میگه من نمیفهمم چی میگی 😂