2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا چیه این

هیچی‌نگیر افتضاحه یه اپلیکیشنه زبان انگلیسی یاد میده کلی باید هزینه کنی تا باز بشه اخرم خیلی از مراحلش قفله باید پول بدی باز شه.مزخرفه پسرخالم داشت هیچیم یاد نگرفت جز‌دوتا کلمه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
هر کلمه و وسیله ای میگه انگلیسیش چی میشه و منم نمی دونم اکثر مواقع

واسش فلش کارت بگیر باهم کار کنین 

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
هیچی‌نگیر افتضاحه یه اپلیکیشنه زبان انگلیسی یاد میده کلی باید هزینه کنی تا باز بشه اخرم خیلی از مراح ...

خوب شد گفنی میخواستم بگیرما

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خوب شد گفنی میخواستم بگیرما

نگیر اصلا.ب این اپلیکیشنا اعتباری نیس

کلا دوتا کلمه اش باز بود apple با یه چی دیگه😐

دختر من سه سالو نیمشه از شبکه جم سریس  الفبای انگلیسی رو کامل حفظ شده  تا ده بلده بشماره چند تا شعر میخونه  املای حروفم بگی نگی داره یاد میگیره حیواناتو بگی نگی بلده چند تا بازی هوشچینم  براش گرفتم با اونا هم باش تمرین میکنم خیلی علاقه داره یاد بگیره زود هم یاد میگیره

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم