2777
2789

سلام ، من امروز رفتم پیج اینستاگرام نامزدم ( منظور از نامزد دوست پسر نیست ) دیدم ی خانم خارجی ک مدل هستو حرکات موزون انجام میده و نیم تنه پوشیده بود و اندامشو در معرض دید گذاشته بود چن تا از عکسای نامزدمو لایک کرده و کامنت قلب و از این چیزا گذاشته ، بعد نگاه کردم دیدم نامزدمم پیج اونا داره و واسه حرکات موزون اون  بوس و قلب فرستاده ، با خودم فک کردم دیدم چن روز پیش من چن تا عکس خودمو فرستادم واسه نامزدم اونم با لباس کرونا و در نهایت خستگی،  ی بوس هم نفرستادو خیلی بی تفاوت رفتار کرد  ، اون خانوم لابد ارزش بوس و قلب فرستادن بیشتر از من داره ، شما بودی ناراحت نمیشدید ؟؟

میشدم هیچ دلیلی ندارع همسرتون خانم غریبه ای رو فالو داشته باشه و لایک کامنت کنه( جرواجر😃

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تو اینستا ریپورت بلاک کن پیج مدلرو تو اینستاشم قسمت هوم ویدیو بد دیدی پیجاشونو بلاک کن  اگه دنبال این چیزا نباشه دیگه براش نمیاد

نور بر تاریکی پیروز است🕊

میشدم هیچ دلیلی ندارع همسرتون خانم غریبه ای رو فالو داشته باشه و لایک کامنت کنه( جرواجر😃

اون ک بدنشو گذاشته بیرون و حرکات موزون انجام میده لابد لیاقتش بیشتر از منه .

از تو اینستا ریپورت بلاک کن پیج مدلرو تو اینستاشم قسمت هوم ویدیو بد دیدی پیجاشونو بلاک کن  اگه ...

من از اینستا سر در نمیارم عزیزم ، خودم اینستا ندارم .

اون ک بدنشو گذاشته بیرون و حرکات موزون انجام میده لابد لیاقتش بیشتر از منه .

تو همسرشی و هیچکس لیاقتش بیشتر از تو نیس حتا بهترین مدل🤨🤨🤨

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼