سلام ، من امروز رفتم پیج اینستاگرام نامزدم ( منظور از نامزد دوست پسر نیست ) دیدم ی خانم خارجی ک مدل هستو حرکات موزون انجام میده و نیم تنه پوشیده بود و اندامشو در معرض دید گذاشته بود چن تا از عکسای نامزدمو لایک کرده و کامنت قلب و از این چیزا گذاشته ، بعد نگاه کردم دیدم نامزدمم پیج اونا داره و واسه حرکات موزون اون بوس و قلب فرستاده ، با خودم فک کردم دیدم چن روز پیش من چن تا عکس خودمو فرستادم واسه نامزدم اونم با لباس کرونا و در نهایت خستگی، ی بوس هم نفرستادو خیلی بی تفاوت رفتار کرد ، اون خانوم لابد ارزش بوس و قلب فرستادن بیشتر از من داره ، شما بودی ناراحت نمیشدید ؟؟
میشدم هیچ دلیلی ندارع همسرتون خانم غریبه ای رو فالو داشته باشه و لایک کامنت کنه( جرواجر😃
✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت مینامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اون ک بدنشو گذاشته بیرون و حرکات موزون انجام میده لابد لیاقتش بیشتر از منه .
تو همسرشی و هیچکس لیاقتش بیشتر از تو نیس حتا بهترین مدل🤨🤨🤨
✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت مینامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼