قدرتمندوزیبا مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 781 عنوان دیشب خواب جنسی دیدم و تو خواب 40142 بازدید | 59 پست دیشب یه صحنه جنسی تو خواب دیدم و وقتی بیدار شدم اونجام داشت نبضش میزد مردم و زنده شدم خیلی جلو خودمو گرفتم کاری نکنم که خودارضایی نشه .بعدشم بلافاصله خوابم برد . اصلا الان تو شکم که این خواب بود یا بیداری بود؟؟انقدر گیجم نفهمیدم چی شد اصلاحالا باید غسل کنم؟؟؟ 1399/08/03 | 09:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناخانووووووم عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 11477 بله ارضاشدی غسل گردنته افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
مامان_جوجویی۷۰ عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 12711 اگر الان بدنت سسته و بیحالی غسل کن لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52447 چرا اینجوری میشه به اون شدت که من توخواب اتفاق افتاده تو بیداری نشده هیچوقت تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
تنهاعشقم11 عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 4141 آره غسل کن اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
ملچ_ملوچ عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2936 حالا یه غسل بکن دیگه کاری نداره که أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
mahbobe7 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6605 حالا محض احتیاط برو غسل کن مگه چیکار داره من فکر میکنم غسل گردنته
ملچ_ملوچ عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2936 چرا اینجوری میشه به اون شدت که من توخواب اتفاق افتاده تو بیداری نشده هیچوقت جدی ؟😮 أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52447 جدی ؟😮 اره😑 حتی زمانی که متاهل بودم تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
موطلایی25 عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 85 بله ارضاشدی غسل گردنته میگه وقتی بیدار شده هنوز حس داشته و جلو خودشو گرفته یعنی ارضا شده تو خاب؟
fatmh1375 عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 1031 اره😑 حتی زمانی که متاهل بودم عزیزم جدا شدی؟ درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
دیبدمینی عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 7870 رابطه جنسی در خواب تعبیر خوبی داره از این بابت خوشحال باش کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤