2777
2789
عنوان

دیشب خواب جنسی دیدم و تو خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 40181 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا یه سوال

مگه بعد از رابطه جنسی باید غسل کرد؟ چرا من تازه متوجه شدم😐

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

تاپیک مال سال ۹۹

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
آقا یه سوال مگه بعد از رابطه جنسی باید غسل کرد؟ چرا من تازه متوجه شدم😐

بله بعد از هر رابطه اگر ارضا شده باشی یا د خ و ل انجام شده باشه غسل واجب هست،

میری حمام به نیت همه غسل هایی که از گذشته تا الان گردن ات هست میگی به نیت ما فی الذمه و یک بار برای همه اشون غسل کنی کافیه، یعنی هر بار غسل واجب داشتید نیت رو بگید ما فی الذمه ، اینجوری بهتره 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اگه چیزی در مورد غسل میدونی که باید انواعشم خونده باشی

نمیدونم 

من فقط غسل حیض رو میدونستم که اونم انجام نمیدم..

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بله بعد از هر رابطه اگر ارضا شده باشی یا د خ و ل انجام شده باشه غسل واجب هست، میری حمام به نیت همه ...

مرسی🙏🏼

😳😅😅😅 4 صفحه هم کامنت داره

اره اگه برای الان بود بوووم میشد😂💣💣

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

برا منم اتفاق افتادهیه سوال دارم فقط 

میگن این خودارضایی و این چیزا گناهه 

خب من نه به این چیزا فک میکنم نه چیزی ولی تو خواب برام اتفاق میوفته

خودمون انجام بدیم گناهه

تو خواب باشه گناه نیس