2777
2789
عنوان

بچه ها اونایی که کرنایی دارن بیان

170 بازدید | 17 پست

من یه جا شنیدم که خانمه میگفته شوهرم کرانا داشت وضعش خیلی بد بود به زور از بیمارستان اوردیمش خونه ۳ لیوان بهش کندر دم کردم دادم خورد فرداش خیلی فرق کرده بود جوری که اکسیژن رو ازش جدا کردیم

کسی امتحان کرده؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرنا همون کروناس؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

والا ما بعد از دوهفته مراقبت خونگی و درمان خونگی امروز داداشم رو بستری کردیم چون سطح اکسیژنش پایین بود با اینکه پرستار میومد و براش رسیژن میزد و کپسول اکسیژن هم گرفته بودیم براش 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
کرانا پس چی میگه؟

نمی دونم 😐😐

شاید منظورش یه چیز دیگس

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
دکترا کلا باطب سنتی مخالفن اونهارو ول کن کندر خوبه 

عزیزم کندر یه جور سم هست 

دوز مشخص داره برای هر چیزی 

الان شما میدونی چقد مصرف کنی برات مفیده؟ 

تو نت بزن کندر بیشتر از یه حدی تو بدن سم تولید میکنه و به مغز اسیب میزنه