من یه جا شنیدم که خانمه میگفته شوهرم کرانا داشت وضعش خیلی بد بود به زور از بیمارستان اوردیمش خونه ۳ لیوان بهش کندر دم کردم دادم خورد فرداش خیلی فرق کرده بود جوری که اکسیژن رو ازش جدا کردیم
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
والا ما بعد از دوهفته مراقبت خونگی و درمان خونگی امروز داداشم رو بستری کردیم چون سطح اکسیژنش پایین بود با اینکه پرستار میومد و براش رسیژن میزد و کپسول اکسیژن هم گرفته بودیم براش
از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه 💚 من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
آره مایک فامیل داریم حتی عمل قلب باز شده بود اما چون هرروز کندر میخورد بخاطر قلبش وقتی کرونا گرفت حالش وخیم نشد و خوب شد همه میگن چون کندر گرمیه جلوی تکثیر ویروس رو میگیره