2777
2789
عنوان

😔😑😓شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان حال روحی ات خوبه ؟؟ ازدواج کرده مرتیکه ؟

والا خوب که نیستم ولی فکر نمی کردم انقدر قوی باشم.خدا کمکم میکنه خودمو میسازم.بهرحال طلاق بده دیگه.

نه بابا ما تازه دو هفتس از هم جدا شدیم تو این مدت هم چندبار خواست به هم برگردیم اما من قبول نکردم.در واقع اگه سروکلش پیدا نشه حالم خوب میشه ولی تا میام به خودم بیام پیداش میشه

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!
خدا کمک حال توهم باشه  این شوهر منم انشالله رسواتر بشه

استارتر جان ممنونم از دعای خوبت...ایشالا هر چی آرزوی خوبه مال تو... من متولد 73 هستم ازدواج ناموفق داشتم که بیشتر بخاطر لجبازی بود و اینکه همسرمو دوست نداشتم بلاخره طلاق گرفتم ازش اواخر خیلی سرم داد میزد تو محل کار ی آقایی ک متولد 78 بود خیلی کمکم میکرد اون اقا نمیدونست من شوهر دارم... بهم ابراز علاقه میکرد اما من خندم میگرفت. بعد ها متوجه شد دارم طلاق میگیرم و ازم خواستگاری کرد و قول داد نزاره آب تو دلم تکون بخوره و به قولشم عمل کرد. چندین بار با خانوادش اومدن و رفتن مادرم میگفت بچه هست و مخالفت میکرد ولی خیلی مرد بود خیلی با اینکه من مطلقه هستم یک بار به روم نیاورد حتی خانوادش بهم تا بحال سرکوفت نزدن. خودش بخاطر من درسو نخوند و کارگری میکنه. دل مادرم رو بدست آورد. منم وقتی دیدم اینقدر خوبه قبول کردم چون ثابت کرد مرد شده. خیلی مهربونه و خیلی خیلی خوشکله  از گل کمتر بهم نمیگه. همیشه میخندونتم.منم عاشقش شدم... ببین استارتر جان اینا رو نگفتم که از زندگیم تعریف کنم... ولی جایی برو ک قدر تو رو بدونن... ایشالا موفق باشی خواهر خشکلم

نیروهای نظامی رو این چیزا خیلی حساسن ابروش رو ببر اخراجش میکنن چون کسی که تو سپاه باشه صیغه کنه حفاظت میخوادش

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
استارتر جان ممنونم از دعای خوبت...ایشالا هر چی آرزوی خوبه مال تو... من متولد 73 هستم ازدواج ناموفق د ...

خیلی امیدوار شدم گل من 

خیلیم خوشحال از این جهت که زندگی دومت پر از عشقه 

طلاق خیلی سخته 

به خصوص وقتی که میبینم من اینجا داغونم و ناراحتم از اینکه زندگیم نابود شد 

ولی شوهرم عین خیالش نیست 

و داره با این و اون میپره

میدونی عزیزم بار اولش نیست پارسال همین موقع ها بود که چت هاش رو درآوردم  اما اینکه این آخریا ب ...

آره اینکه آبروش رفته خیلی خوبه

ولی تو هم نباید بدون اذیت ولش میکردی