خدا کمکت میکنه دوست خوبم. من کیم؟!
بعضی وقتا برو قبرستون شهرتون بشین به قبرا نگاه کن با خودت بگو همه اینا هم یه روزی مثل من هزارتا مشکل ریزو درشت داشتن؛حتی شاید بدتر از من.هزارتا دغدغه هزارتا ترس هزارتا غصه.اما همه اونا تموم شد !چقدر دنیا بی ارزشه؟! هرچی غمو غصه تو دنیا هست بخدا ارزش ِ استرس نداره چون آخرش تموم میشه و تو تازه چیزای مهمتری میبینی!یه زندگی همیشگی و یه عالَمِ فوق العاده پیچیده تر....
ببین من یه برادر معلول دارم.مامانم خیلی اذیت میشه ازش. یه بار یادمه یه سفر مشهد قسمتش شد مامانم از دست برادرم خیلی اعصابش بهم ریخته بود لج کرد گفت نمیرم مشهد.مگه جوابمو میدن؟!
خلاصه من همون شب خوابِ پدربزرگ مرحوممو دیدم .خواب دیدم هممون رفتیم حرم اما مامانم نتونست بیاد داخل و حالشم خوب نبود.پدربزرگم برگشت به من نگاه کرد گفت به مادرت بگو انقدر غصه دنیا رو نخوره این چیزا در برابر اونچه این عالَم به سرِ آدما میاد هیچه!!!
ببین چقدر آخرت مهمه که مساله ای مثل بچه عقب مونده و معلول پیشش هیچه!پس با خودت فکر کن که واقعا دنیا بی ارزشه دوست من؛بخدا حداکثر دوسال دیگه این روزا یادت میره.هممون حداقل موقع مرگ یادمون میره همه چیو و دیگه برامون مهم نیست.
اینا رو گفتم که عمیقتر فکر کنی تا بلکه کمتر غصه بخوری.نمیگم شاد باش چون دوران سوگتو باید سپری کنی ولی زیاد توش حل نشو؛از خدا کمک بگیر هیچکس اندازه اون نمیتونه حالتو خوب کنه.اون طبیب دلای شکسته هست