2777
2789
عنوان

😔😑😓شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 86 پست
آره بخدا  راستی گلم خواستگار اینا داری ؟؟ بچه که نداری ؟

نه خداروشکر بچه ندارم.

تو این مدته چهارتا خواستگار داشتم انصافا شرایطشونم خوب بوده ولی من آمادگی ازدواج مجدد ندارم.اصلا دلم نمیخواد دیگه.من قلبم شکست دوسش داشتم.دیگه حوصله مردا رو ندارم

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبه که بچه نداری  پسر مجرد؟یا اوناهم طلاق دادن؟

یکیشون‌پسره و گفته برام مهم نیست.

نگران آینده نباش؛به خدا حسن ظن داشته باش .

بخدا دارم دیونه میشم 

ببین تو اولشی طبیعیه منم حال تورو گذروندم. الانم حالم خوش نیست.بخدا وقتی پسره ازم خواستگاری کرد عین بچه یتیما زدم زیر گریه خانوادم از گریه من گریشون گرفت .چون تصور اینکه کسی جز اون منو درآغوش بگیره داغونم کرد.

عزیزم اینا راهای سخت بعد طلاقه.ما هم شکست عاطفی خوردیم هم روحی.زندگیمون از هم پاچیده شوخی نیست.

پس اول بدون که همه این روزا رو طی کردن و طبیعیه پس به خودت سخت نگیر.

بعد هم ما اولین کسایی نیستیم که جدا شدیم.بخدا انفدر زیاد شده حد نداره متاسفانه...

و اینم بدون حتما به مشاور رجوع کن کمکت کنه.من خودم توو برنامم هست برم.

قرآن بخون؛نمازاتو با توجه بخون به الله اکبر نمازات توجه کن بگو خدا از همه ترس هام از غم هام از مشکلاتم بزرگتره.بزرگتز از اونیه که منو رها کنه.بزرگتر از اونیه که من با وجودِ اون به کسی نیازمند باشم.

ببین خدا خیلی میتونه کمکت کنه.چون فطرتت آروم میشه

ببین تو اولشی طبیعیه منم حال تورو گذروندم. الانم حالم خوش نیست.بخدا وقتی پسره ازم خواستگاری کرد عین ...

دلم آروم گرفت خواهری 

معلومه ایمان خیلی قوی ای داری که دلم با خوندن جملاتت آروم شد 

توروخدا برام دعا کن 

دلم آروم گرفت خواهری  معلومه ایمان خیلی قوی ای داری که دلم با خوندن جملاتت آروم شد  تورو ...

خدا کمکت میکنه دوست خوبم. من کیم؟!

بعضی وقتا برو قبرستون شهرتون بشین به قبرا نگاه کن با خودت بگو همه اینا هم یه روزی مثل من هزارتا مشکل ریزو درشت داشتن؛حتی شاید بدتر از من.هزارتا دغدغه هزارتا ترس هزارتا غصه.اما همه اونا تموم شد !چقدر دنیا بی ارزشه؟! هرچی غمو غصه تو دنیا هست بخدا ارزش ِ استرس نداره چون آخرش تموم میشه و تو تازه چیزای مهمتری میبینی!یه زندگی همیشگی و یه عالَمِ فوق العاده پیچیده تر....

ببین من یه برادر معلول دارم.مامانم خیلی اذیت میشه ازش. یه بار یادمه یه سفر مشهد قسمتش شد مامانم از دست برادرم خیلی اعصابش بهم ریخته بود لج کرد گفت نمیرم مشهد.مگه جوابمو میدن؟!

خلاصه من همون شب خوابِ پدربزرگ مرحوممو دیدم .خواب دیدم هممون رفتیم حرم اما مامانم نتونست بیاد داخل و حالشم خوب نبود.پدربزرگم برگشت به من نگاه کرد گفت به مادرت بگو انقدر غصه دنیا رو نخوره این چیزا در برابر اونچه این عالَم به سرِ آدما میاد هیچه!!!

ببین چقدر آخرت مهمه که مساله ای مثل بچه عقب مونده و معلول پیشش هیچه!پس با خودت فکر کن که واقعا دنیا بی ارزشه دوست من؛بخدا حداکثر دوسال دیگه این روزا یادت میره.هممون حداقل موقع مرگ یادمون میره همه چیو و دیگه برامون مهم نیست.

اینا رو گفتم که عمیقتر فکر کنی تا بلکه کمتر غصه بخوری.نمیگم شاد باش چون دوران سوگتو باید سپری کنی ولی زیاد توش حل نشو؛از خدا کمک بگیر هیچکس اندازه اون نمیتونه حالتو خوب کنه.اون طبیب دلای شکسته هست

خدا کمکت میکنه دوست خوبم. من کیم؟! بعضی وقتا برو قبرستون شهرتون بشین به قبرا نگاه کن با خودت بگو هم ...

آره عزیزم

خیلی دلم شکسته

من اینجا دارم روزهای بدم رو سپری میکنم و اون داره با یکی دیگه کیف میکنه 😓

سلام

اگه همسرت سپاهیه و واقعا بهت خیانت میکنه و دنبال زن دوم هست 

،کافیه به فرمانده شون بگی ،مدارک هم داشته باشی چه بهتر 

درجا تسویه اش میکنن ،اگه سابقش زیر پانزده سال باشه میندازنش بیرون

اگه بالای پانزده سال باشه بازخریدش میکنن و تمام.

دیدم که میگم .

ی بنده خدایی که سرهنگ هم بود ،ازدواج مجدد کرده بود

مافوقشون مطلع شده بود کارش به بازخرید و...کشیده بود تا اینکه زن اول رفته بود اونجا و گفته بود مشکل زناشویی داره خودش اجازه داده و فلان که اخراجش نکرده بودن

ریزه میزه ها هم که هیچ ،درجا تکلیفشون رو روشن میکنن.

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت