2777
2789
عنوان

😔😑😓شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 86 پست
چجوری با زنه گیرش بیارم اخه 

اگه صیغه نامه یا چیزی داشتی خیلی خوب بود چون حفاظتشون روی صیغه و طلاق حساسه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
خیلی امیدوار شدم گل من  خیلیم خوشحال از این جهت که زندگی دومت پر از عشقه  طلاق خیلی سخته ...

منم الان نگرانی هایی دارم ولی به شوهرم خیلی اعتماد دارم. مثلا وقتی توی جمع فامیل هستیم همه میگن چه شوهر خشکلی داره. یا مثلا بیرون همه دخترا چشمشون به شوهرمه. ولی اون فقط منو نگاه میکنه. میگه میدونم همه چی میگن ولی مهم نیست...ایشالا که زندگیت پر از خوشی باشه. به هیچی فکر نکن عزیزم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیانت هم داشته ؟؟

نه.

ببین عزیزم شاید درست نباشه بگم تو محیط عمومی اما با وحود اینکه برای سپاهیا احترام قائلم اما این یع واقعتیه که یا آدمای خوبین یا افتضاحن!یعنی متوسط ندارن.

نمی دونم با محیط کاریشون چقدر آشنایی ولی محیط بسته ایه زیر ذره بینن اصن رو مخن؛بنابراین باید ایمانت و اعتقاداتت قوی باشه که عقده ای نشی.

باور میکنی پسردایی من که سربازیش یکی از پادگانای سپاه بود میگفت یکیشون شبا زن میاورد پادگان؟!

خلاصه خوباشون تا بخوای خوبن آشغالاشون کثافتی بیش نیستن.شانس منو شماهم عقده ایشون گیرمون افتاد...

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!

ببين فقط انقدري بدون كه خودتو از تله ي زندگيه مسموم نجات دادي شوهرتو تا اخر عمر درست نميشه اون مزه ي حروم زير دندونش رفته تا ٦٠سالگي هم همينه از اين زن به اون زن پس همون بهتر كه از سه محيط پر استرس و پر تنش خودت رو نجات دادي عزيزم 

آره تو شهر خودمون هست 

محل کار شوهر من کلن یه استان دیگه هست 

خیلی کارم سخت تر شده 

ولی بدون اذیت ولش نمیکنم 

حتی اگه خودم بیشتر از اون اذیت شم 

همین که میدونم اون حداقل یکم سختی میکشه آرومم میکنه...

بیخیال عزیز م همشون ی مدل گوهن با ننه هاشون همش باید دهنشون رو اسفالت کرد طلاق بگیر عیزم زیر هر درخت شوهره شوهر ندید بدیدش نیسیم ک 

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘